Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:No, tylko jak wstać?
MalgWroclaw pisze:a z języczek wystawiony z wysiłku
Ziemosław pisze:Wiecie co?
Poczytałam sobie wyrywkowo stare wątki na miau. Kurde, ile ludzi przestało pisać... Zdziwiłam się, że aż 8 własnych wątków wyprodukowałamto co było to było, minęło. Teraz jest wiele lepiej - praca, kotki, Miś, Domek w budowie. Jak mawia moja przyszła teściowa (też fajna
) - ojezujakdobrze
![]()
Ziemosław pisze:MB&Ofelia pisze:A ja mam fajną pizzerię pod domemSmaczna pizza, nie wiem jak z czasem dostawy bo zwykle zwlekam kuperek po schodach i sama idę po amciu. Ale szybko się uwijają, jak zadzwonię, zamówię, powoli się ubiorę i pójdę a nie pobiegnę, to czekam najwyżej parę minut. A pizzeria naprawdę pod domem, z boku bloku.
Zazdraszczam. Ja teraz mam blisko ale nie wiem jak przeżyję, jak się na wieś wyniosę
Ziemosław pisze:Niech mnie ktoś obudzi bo mi się klapy zamykają
Ziemosław pisze:Wiecie co?
Poczytałam sobie wyrywkowo stare wątki na miau. Kurde, ile ludzi przestało pisać... Zdziwiłam się, że aż 8 własnych wątków wyprodukowałamto co było to było, minęło. Teraz jest wiele lepiej - praca, kotki, Miś, Domek w budowie. Jak mawia moja przyszła teściowa (też fajna
) - ojezujakdobrze
![]()
klaudiafj pisze:Ziemosław pisze:MB&Ofelia pisze:A ja mam fajną pizzerię pod domemSmaczna pizza, nie wiem jak z czasem dostawy bo zwykle zwlekam kuperek po schodach i sama idę po amciu. Ale szybko się uwijają, jak zadzwonię, zamówię, powoli się ubiorę i pójdę a nie pobiegnę, to czekam najwyżej parę minut. A pizzeria naprawdę pod domem, z boku bloku.
Zazdraszczam. Ja teraz mam blisko ale nie wiem jak przeżyję, jak się na wieś wyniosę
A nie umiesz pizzy zrobić? Zalożę się, że jak zrobisz domową pizze to zapomnisz o tej z pizzerii![]()
ser_Kociątko pisze:Zalinkuj jakiś![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 462 gości