Devony, devony - klub się rozrasta!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2005 16:22

ostoja pisze:
Kicorek pisze:To ja mam jeszcze pytanie jako sympatyk klubu :) : Czy są kotki (samiczki) pointy kremowe lub rude? A liliowe? (z lawendowymi poduszeczkami, mniam!)

Lila i crem nie u nas w Polsce jeszcze niestety. Ale kto wie...może już niedługo sie to zmieni :D 8)
Rudych pointów jest juz troszkę, ale nie pamietam czy jest jakas koteczka. :oops:

:lol:
No to ja spokojnie poczekam 8) (i tak teraz nic innego nie mogę zrobić :wink: )
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto maja 17, 2005 17:56 rudzielec

Kicorek pisze:
ostoja pisze:
Kicorek pisze:To ja mam jeszcze pytanie jako sympatyk klubu :) : Czy są kotki (samiczki) pointy kremowe lub rude? A liliowe? (z lawendowymi poduszeczkami, mniam!)

Lila i crem nie u nas w Polsce jeszcze niestety. Ale kto wie...może już niedługo sie to zmieni :D 8)
Rudych pointów jest juz troszkę, ale nie pamietam czy jest jakas koteczka. :oops:

Ja, zanim zdecydowałam się na czarną devonkę, na początku stycznia tego roku pytałam w polskich 'devonich' hodowlach o rudą - na dodatek pręgowaną tygrysio :) Wtedy kilku hodowców odpisało mi, że ruda w Polsce jeszcze się nie urodziła :(
Mam słabość do czarnych i rudych kotek :D Mam słabość do devonek :D
Z tego czarna devonka już mruczy mi na kolanach.... :D Na niej się teraz zatrzymam, ale... kto wie, co będzie za rok? - mała jest teraz taka urocza, a gdyby były dwie to.... :D W każdym bądź razie uważnie strzygę uszka, kiedy w zadevonionym świecie pojawia się słowo: 'rudy' :D

Imi

Od: Sob mar 19, 2005 0:42

Post » Wto maja 17, 2005 18:01 Re: rudzielec

Imi pisze:
Kicorek pisze:
ostoja pisze:

Ja, zanim zdecydowałam się na czarną devonkę, na początku stycznia tego roku pytałam w polskich 'devonich' hodowlach o rudą - na dodatek pręgowaną tygrysio :) Wtedy kilku hodowców odpisało mi, że ruda w Polsce jeszcze się nie urodziła :(
Mam słabość do czarnych i rudych kotek :D Mam słabość do devonek :D
Z tego czarna devonka już mruczy mi na kolanach.... :D Na niej się teraz zatrzymam, ale... kto wie, co będzie za rok? - mała jest teraz taka urocza, a gdyby były dwie to.... :D W każdym bądź razie uważnie strzygę uszka, kiedy w zadevonionym świecie pojawia się słowo: 'rudy' :D

Nio to rudy gładki - solid - czyli bez pręgowan juz pierwszy w Polsce jest :D ale chłopczyk - Fire Wall :wink:
Hodowla Kotów Rasy Devon Rex
Obrazek

ostoja

Od: Pt lis 12, 2004 18:55

Post » Wto maja 17, 2005 18:18

Nie wiedziałam, że to taki unikat 8O Mnie podobaja sie szylkretki, mój mąż zakochany jest w zupełnie czarnych, a Zuzanka błaga o białego koteczka... Rude są bezpieczne, hahhahahaa.
ps. jesteśmy juz po konsultacji, wszystko będzie dobrze, kamień spadł mi z serca...
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Wto maja 17, 2005 18:20

zuzola pisze:Nie wiedziałam, że to taki unikat 8O Mnie podobaja sie szylkretki, mój mąż zakochany jest w zupełnie czarnych, a Zuzanka błaga o białego koteczka... Rude są bezpieczne, hahhahahaa.
ps. jesteśmy juz po konsultacji, wszystko będzie dobrze, kamień spadł mi z serca...

no to dobrze:)
Obrazek

ostoja

Post » Wto maja 17, 2005 18:24

Ostoja, pierwszy w Polsce, no no! :lol: Gratulacje jeszcze raz :D !
Zuzola, cieszę się, że nie ma komplikacji :D ( u mnie komplikacje ciągną się do tej pory, a wypadek miałam ponad 3 lata temu :( )

Kicorek

Post » Wto maja 17, 2005 18:38

Kicorek pisze:Ostoja, pierwszy w Polsce, no no! :lol: Gratulacje jeszcze raz :D !

I na swiecie rudych solid-ów jest nieweile. :D
Obrazek

ostoja

Post » Wto maja 17, 2005 18:44

ostoja pisze:
Kicorek pisze:Ostoja, pierwszy w Polsce, no no! :lol: Gratulacje jeszcze raz :D !

I na swiecie rudych solid-ów jest nieweile. :D

Czuję teraz, jak puchniesz z dumy :D

Kicorek

Post » Wto maja 17, 2005 18:50

Hm.... chyba bardziej cieszę się, że udało mi sie osiągnąc to co zamierzałam :D To sukces hodowlany i sukces własciwego doboru partnerów kocich :oops:
Obrazek

ostoja

Post » Wto maja 17, 2005 18:54

ostoja pisze:Hm.... chyba bardziej cieszę się, że udało mi sie osiągnąc to co zamierzałam :D To sukces hodowlany i sukces własciwego doboru partnerów kocich :oops:

Na jedno wychodzi :D . Ja bym puchła z dumy, że osiągnęłam taki efekt, jaki chciałam, przy tak w sumie trudno przewidywalnym materiale, jakim są koty i wszystko, co niosą ze sobą od pokoleń. Też się cieszę razem z Tobą :D .

Kicorek

Post » Wto maja 17, 2005 20:59

:dance: Wlaśnie sobie uświadomiłam, że nie muszę marzyć o czarnym devonie :lol: Zostały już tylko inne kolorki :oops: a dzięki sukcesom hodowlanym naszej klubowej hodowli :king: i tak tych barw przybyło.
No i od czego by tu zacząć :?
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...

DonDie

Od: Czw sty 20, 2005 20:45

Post » Śro maja 18, 2005 15:28

Frodo otworzył dzis oczy i mocno sie zdziwił 8O :
- ...o raaaany same Devony 8)
- no ja na jedno oko widze połowe mniej :wink: - odpowiedział Fire Wall :oops:
Fantasia posłuchała i stwierdziła, że ma jeszcze czas, a First Mate odwrócił sie smacznie na drugi bok i zasnął.
Obrazek

ostoja

Post » Śro maja 18, 2005 15:35

:lol: :lol: :lol:

Kicorek

Post » Śro maja 18, 2005 16:51

:) Zdęjcia maluszkow chcemy :!:
Codziennie nowe :lol:
Obrazek
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...

DonDie

Od: Czw sty 20, 2005 20:45

Post » Śro maja 18, 2005 16:53

tylko duuużo zdjęć :twisted: :D
ja chcę rudego devonaaaa :crying:
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

[poprzednia][następna]