Ponura norka, zimna Walczymy ze wszystkimi przeciwnościami

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 04, 2018 20:26 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber jeszcze 2 dn

No ale to już umówione :D :D znaczy się wstępnie :D
ser_Kociątko

Post » Czw sty 04, 2018 20:27 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber jeszcze 2 dn

To fajna rzecz jest, takie spotkanie :D

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw sty 04, 2018 20:27 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber jeszcze 2 dn

A może pod koniec stycznia też wpadniesz? :)
ser_Kociątko

Post » Czw sty 04, 2018 20:28 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber jeszcze 2 dn

Aia pisze:To fajna rzecz jest, takie spotkanie :D

Bardzo fajne. :piwa: :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw sty 04, 2018 20:30 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber jeszcze 2 dn

ser_Kociątko pisze:A może pod koniec stycznia też wpadniesz? :)

Ja mam teraz szkolenia w pracy, cuda niewidy :roll: I Krowę bym musiała zeżreć, bo nie ma z kim zostać...

Aia

Post » Czw sty 04, 2018 20:31 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber jeszcze 2 dn

:( :( No ale do końca stycznia czasu trochę jest, może coś się uda?
ser_Kociątko

Post » Czw sty 04, 2018 20:35 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber jeszcze 2 dn

Krowiego oprawić, poszatkować i poddusić? :mrgreen:
Krowiu dostaje 2 razy dziennie leki i powinien jeść 3 posiłki dziennie w równych odstępach - jestem uwiązana :( :(

Aia

Post » Pt sty 05, 2018 9:51 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber już jutro!

:( :( uu no to faktycznie ciężko.

Na co dostaje leki?

A u nas dzisiaj jeszcze sprzątanie kuchni, mycie podłóg raz jeszcze i gotowanie. Kciuki nadal są potrzebne, bo nie wiem, czy się wyrobimy :( :(
ser_Kociątko

Post » Pt sty 05, 2018 10:14 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber już jutro!

Nadczynność tarczycy, nadkawsota (czyli jak nie przyjmie i nie dostanie o odpowiedniej porze jeść, będzie rzygał dalej niż widział), ścisła dieta (czyli nie ma dogadzania i "małych oszustw") bo będzie sr*ł dalej niż zasięg mopa sięga...
Na razie tylko tyle :mrgreen:
Starych kotów samych, ani pod nieprzeszkoloną opieką, się nie zostawia :(

Dacie radę :ok: :ok:

Aia

Post » Pt sty 05, 2018 10:20 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber już jutro!

No nie, zdecydowanie nie można go zostawić samego ;)
ser_Kociątko

Post » Pt sty 05, 2018 15:19 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber już jutro!

ser_Kociątko pisze::( :( uu no to faktycznie ciężko.

Na co dostaje leki?

A u nas dzisiaj jeszcze sprzątanie kuchni, mycie podłóg raz jeszcze i gotowanie. Kciuki nadal są potrzebne, bo nie wiem, czy się wyrobimy :( :(

a to wizyta Ci sie szykuje czy wizytacja? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

przy zwierzynie to sprzatać mozna na okragło :( , a jeszcze majac taka psinke jak Twoja :strach: :strach: :strach:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 05, 2018 15:24 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber już jutro!

Wizyta :D ale ja lubię wszystko na błysk :D :D

No fakt, przy naszej Majce, to można jeździć na mopie 23/24h...
Ale jakoś nam się dzisiaj udaje.

Zostało już tylko gotowanie :) Umycie podłóg na wieczór i domycie blatów i frontów szafek...
ser_Kociątko

Post » Pt sty 05, 2018 15:25 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber już jutro!

ser_Kociątko pisze:Wizyta :D ale ja lubię wszystko na błysk :D :D

Zostało już tylko gotowanie :) Umycie podłóg na wieczór i domycie blatów i frontów szafek...

no to psinka na noc na dwór? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 05, 2018 15:28 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber już jutro!

mir.ka pisze:
ser_Kociątko pisze::( :( uu no to faktycznie ciężko.

Na co dostaje leki?

Scooby też daje radę w kwestii brudzenia :D na spółkę z Frankiem :)

a to wizyta Ci sie szykuje czy wizytacja? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

przy zwierzynie to sprzatać mozna na okragło :( , a jeszcze majac taka psinke jak Twoja :strach: :strach: :strach:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt sty 05, 2018 15:29 Re: Multum fotek! Sprzątamy i czekamy na Wilber już jutro!

mir.ka pisze:
ser_Kociątko pisze:Wizyta :D ale ja lubię wszystko na błysk :D :D

no to psinka na noc na dwór? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Dlaczego na noc na dwór? :O
ser_Kociątko

[poprzednia][następna]