Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 01, 2018 10:19 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

On ma pogardliwy wzrok, wg mnie :mrgreen: Wyraz pyszczka na pewno to on ma :lol:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon sty 01, 2018 10:21 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Aia pisze:On ma pogardliwy wzrok, wg mnie :mrgreen: Wyraz pyszczka na pewno to on ma :lol:

Pogarde do kogo do calego swiata? Jego wzrok mowi ze go juz nic nie zaskoczy :)
Jestescie super duetem :piwa:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon sty 01, 2018 10:24 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Do pomysłów, które człowieki przychodzą do głowy i są wykorzystywane przeciwko kotu :mrgreen: :wink: :lol:
Dziękujemy ślicznie :)

PS
Krowiu ma postanowienie noworoczne pchać się co 5 minut na kolana. Nie ma, że nie. Dzisiaj w kocim życiu o to chodzi, by leżeć wtulonym w człowieka.

Aia

Post » Pon sty 01, 2018 13:07 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Szczęścia, zdrowia, radości, miłości, pieniędzy, pomyślności. By uśmiech co dzień witał na Twej twarzy. Byś miała wszystko, co Ci się wymarzy. Aby każdy dzień przyniósł Ci wiele miłych chwil, a także dodawał Ci mnóstwo sił! Wielu przyjaciół na każdym kroku SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon sty 01, 2018 14:37 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Dzięki jeszcze raz Gosiu za życzenia, tak się rozszalałaś podwójnie, że nie ma wyjścia i musi się spełnić :mrgreen:

Leżymy na kanapie. W ciszy i spokoju. Dniu trwaj!

Aia

Post » Pon sty 01, 2018 15:13 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

OOO zazdraszczam :)

Ja rano wyprawiłam gosci. Chodzenie spac o 4 nie jest dla mnie.

Koty tez regenerują siły :)

Az sobie wyobrazam teraz to błogie lenistwo :D

a paszteciki zrobione?:d
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon sty 01, 2018 16:03 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Zjedzone :wink: to barszcz robiłam, paszteciki musiałam wybłagać, bo sama upiec nie mogę. Ale popitka wyszła tak pyszna, że dorabiałam więcej :mrgreen:
Następna w kolejce jest kwaśnica 8)

Aia

Post » Pon sty 01, 2018 21:30 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Aia pisze:Zjedzone :wink: to barszcz robiłam, paszteciki musiałam wybłagać, bo sama upiec nie mogę. Ale popitka wyszła tak pyszna, że dorabiałam więcej :mrgreen:

My też mieliśmy barszczyk z pasztecikami. :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon sty 01, 2018 22:44 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Gosiagosia pisze:
Aia pisze:Zjedzone :wink: to barszcz robiłam, paszteciki musiałam wybłagać, bo sama upiec nie mogę. Ale popitka wyszła tak pyszna, że dorabiałam więcej :mrgreen:

My też mieliśmy barszczyk z pasztecikami. :P

Mniam paszteciki... Barczyk mniam...
U nas było jedzenia tyle że lodówki zamknąć nie można było. Ale prawie sami chłopi byli więc aż miło było patrzeć jak znikło prawie wszystko.
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sty 02, 2018 12:38 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Ja do tej pory mam resztki...
Będziemy to pol tygodnia jeść

PixieDixie

Post » Czw sty 04, 2018 20:14 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Dlatego ja nie lubię robić nie-wiadomo-ile żarła. Małe ilości, kilka różnych potraw i się człowiek nacieszy, nasyci i nie zanudzi :wink:

Scena z życia kota.

Otwieram nowe chrupki. Podsuwam kotu, niech se weźmie 2 szt i raczy spróbować. Kotu próbuje. Dwie. I nie raczy przestać. Mówię, że starczy, że przestawienie na nowa karmę musi potrwać. Powoli, po trochu, wystarczy.
"Jakie starczy?! Wprdlmy całość!"
Obrazek

:201422

Aia

Post » Czw sty 04, 2018 20:16 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

A szo to za chrupki? :D
ser_Kociątko

Post » Czw sty 04, 2018 20:22 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Nienasycony ;) Ale jaki kochany <3 <3

PixieDixie

Post » Czw sty 04, 2018 20:23 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Animonda dla kocich wraków :mrgreen: Nieren - nerkowe.
Ale już wiem, że na posiłek się nie nadają, za dużo ich zeżre (chyba że by Mu się znudziły), ale będą świetne na łakocie - są to małe paszteciki :)

A teraz ma zajęcie - pilnowanie paczki z chrupkami :mrgreen: :twisted:

Aia

Post » Czw sty 04, 2018 20:25 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

:ryk: :ryk: :ryk:
ser_Kociątko

[poprzednia][następna]