Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3 1z10!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 03, 2018 11:21 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Takie trochę inne yin&yang :)
Obrazek

:1luvu: :201461 :1luvu: :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sty 03, 2018 14:08 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

:1luvu: :1luvu:
ser_Kociątko

Post » Śro sty 03, 2018 21:23 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

:ok: :201461 :201461 :mrgreen:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Śro sty 03, 2018 21:41 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:
ewkkrem pisze:No dobra!. Fajnie. Idę pośmiecić i poświntuszyć na Waszych wątkach.
Żadnego narzekania później proszsz!!!
Drops

A u mnie nic nie naśmiecili :placz:

Oj poczekaj, poczekaj. Naśmiecę i naświntuszę, aż zrobisz ze mnie wroga. Perełeczko kochana, co u Ciebie słychać?. Czytam i czytam a tam nic o Tobie. Ani o Franklinie ani o Scoobym. Jakoś brak mi tematu do świntuszenia. Taki wyjątkowo porządny wątek. :P
Może się choć troszeczkę popsujecie? Na żadne orgie z Wami nie pojadę (choć Dropsa nikt nie zapraszał) bo za daleko. :evil:
Jak tylko Duża się zajmie czymś pożytecznym i zostawi odpalony komputer to, to ja jeszcze się pojawię. :mrgreen:
Tylko nie wiem czy będziecie zadowoleni.
Perełeczko, Franklinie, Scoobysiu - nieustające :P
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Śro sty 03, 2018 21:58 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Obrazek

Ale świetne zdjęcie :1luvu:
Widziałaś Ofelię od MB&Ofelia? No maja takie podobne futerka :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sty 04, 2018 6:40 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Moli25 pisze:
Obrazek

Ale świetne zdjęcie :1luvu:
Widziałaś Ofelię od MB&Ofelia? No maja takie podobne futerka :1luvu:

Wiem :mrgreen: napisałam im że konfiguracja kolorów jest identyczna :mrgreen:

Ziemosław

Post » Czw sty 04, 2018 7:49 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ewkkrem pisze:
Ziemosław pisze:
ewkkrem pisze:No dobra!. Fajnie. Idę pośmiecić i poświntuszyć na Waszych wątkach.
Żadnego narzekania później proszsz!!!
Drops

A u mnie nic nie naśmiecili :placz:

Oj poczekaj, poczekaj. Naśmiecę i naświntuszę, aż zrobisz ze mnie wroga. Perełeczko kochana, co u Ciebie słychać?. Czytam i czytam a tam nic o Tobie. Ani o Franklinie ani o Scoobym. Jakoś brak mi tematu do świntuszenia. Taki wyjątkowo porządny wątek. :P
Może się choć troszeczkę popsujecie? Na żadne orgie z Wami nie pojadę (choć Dropsa nikt nie zapraszał) bo za daleko. :evil:
Jak tylko Duża się zajmie czymś pożytecznym i zostawi odpalony komputer to, to ja jeszcze się pojawię. :mrgreen:
Tylko nie wiem czy będziecie zadowoleni.
Perełeczko, Franklinie, Scoobysiu - nieustające :P

Dropsiu.
Ja, Perełeczka, jak zawsze jestem dostojna i spokojna. Chciałam dzisiaj iść na spacer na schody ale mnie Duża nie puściła.
Mój brat Franklin ciągle mnie gania i gryzie. Ale ja na niego napuszczam piesa i z piesem też się gania i gryzie. A potem śpią razem, zaraz Ci pokażę jak. Ja nie umiem spać z piesem b oto dzikus jest.
To chyba tyle.
Perełeczka sprawozdawcza

Ziemosław

Post » Czw sty 04, 2018 7:52 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:
Dropsiu.A potem śpią razem, zaraz Ci pokażę jak. Ja nie umiem spać z piesem b oto dzikus jest.
To chyba tyle.
Perełeczka sprawozdawcza

Obrazek

Ziemosław

Post » Czw sty 04, 2018 8:53 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Duża mówi, że od razu jej się bardziej chce spać. Jeszcze bardziej, Ciociu, a podobno to niemożliwe
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 04, 2018 9:17 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MalgWroclaw pisze:Duża mówi, że od razu jej się bardziej chce spać. Jeszcze bardziej, Ciociu, a podobno to niemożliwe
Pralcia

Pralciu, powiedz Dużej, że nam też się chce spać i właśnie idzieny po kawę :D
Duża i jej siedzący na plecach sen

Ziemosław

Post » Czw sty 04, 2018 10:09 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:
Ziemosław pisze:
Dropsiu.A potem śpią razem, zaraz Ci pokażę jak. Ja nie umiem spać z piesem b oto dzikus jest.
To chyba tyle.
Perełeczka sprawozdawcza

Obrazek

to jest zdjęcie pokazujące jak żyje pies z kotem :1luvu: :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw sty 04, 2018 10:12 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Obrazek

U nas jest tak :)
ser_Kociątko

Post » Czw sty 04, 2018 10:18 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ser_Kociątko pisze:Obrazek

U nas jest tak :)

Kurde, wygrałaś :mrgreen: :ok:

Ziemosław

Post » Czw sty 04, 2018 10:20 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ale kotom trochę ciasno :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sty 04, 2018 10:22 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

... i zepchnęły kawałek psa, w związku z ciasnotą
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]