Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3 1z10!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 01, 2018 22:25 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ser_Kociątko pisze:A co to jest to coś z miau? :D :D

to ma być spotkanie
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 01, 2018 22:25 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

aa ^^
ser_Kociątko

Post » Pon sty 01, 2018 22:26 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

zapraszamy, ser_Kociątko
chociaż masz chyba kawałek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 01, 2018 22:27 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

niestety raczej kawałek nie do przeskoczenia obecnie :(
ale za zaproszenie bardzo dziękuje :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon sty 01, 2018 22:27 przez ser_Kociątko, łącznie edytowano 1 raz
ser_Kociątko

Post » Pon sty 01, 2018 22:27 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ser_Kociątko pisze:A co to jest to coś z miau? :D :D

Miałam na myśli wyjazd do Ciebie :D po Wrocławiu mnie wozić nie musi :mrgreen:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pon sty 01, 2018 22:28 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ooo ja, ale ekstra :D :D kiedy kiedy ? :D :D

Więc Małg to ja zapraszam :D :D
Ostatnio edytowano Pon sty 01, 2018 22:30 przez ser_Kociątko, łącznie edytowano 1 raz
ser_Kociątko

Post » Pon sty 01, 2018 22:30 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Moli25 pisze:8O to mieliście pecha wybierając takiego zbiorowego sylwestra. Ja lubię w domu, w gronie najbliższych. Wszelkich balow nie znoszę.

Mieliśmy tym samym składem jechać nad morze. W zeszłym roku wybraliśmy się do Przesieki pod Karpaczem i było bardzo fajnie. Liczyłam na coś podobnego w tym roku. Niestety wszyscy już zakredytowani, mieszkania pokupowali i nie chcieli kasy wydawać. No to padło na coś takiego...

Za rok zrobimy chyba Sylwestra w Naszym Domku. Rodzicom przeszkadzać nie będzie raczej bo wszystkich znają, a miejsca będzie dość :)

ser_Kociątko pisze:Ooo ja, ale ekstra :D :D kiedy kiedy ? :D :D

A to się zobaczy jeszcze :)

Ziemosław

Post » Pon sty 01, 2018 22:34 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

A ceny sylwestrowe w takich pensjonatach potrafią sięgać zenitu :strach:
Absurd
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon sty 01, 2018 22:35 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Dokładnie. Taksówką jak wracaliśmy to też 2x więcej niż "w nie-święto". Wszędzie tylko o hajs wołają :roll:

Ziemosław

Post » Wto sty 02, 2018 7:14 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:No to teraz czas na mnie.

Kto zna, temu przypomnę, kto nie zna - powiem. Ja dość cicha jestem, lubię książki czytać, nie cierpię spędów na dużą liczbę ludzi z bardzo głośną muzyką. Niewiele piję. To tak tytułem wstępu.

Poszliśmy ze znajomymi na "imprezę" w starej zajezdni tramwajowej. Co prawda koszt wejścia 30 zł za osobę nie był powodem do spodziewania się luksusów, ale to co tam się działo można określić mianem: mordownia.
"Miejsc" na ponad 300 ludzi, z tym że były to takie długie wąskie stoliki jak są na piknikach na dworze (http://brand.info.pl/wp-content/uploads ... 0x50cm.jpg). Poukładane tak ciasno, że siedząc na tej ławeczce, dotykałam plecami jakiegoś gościa, ugh. Ponadto towarzystwo mocno skłonne do integracji, co chwilę przysiadali się jacyś obcy ludzie, domagając się "przytulasa" albo po prostu wciągając mnie w zupełnie nieinteresujące rozmowy pt. "kto kiedy się nawalił,z kim i ile go kac trzymał". Muzyka napierdzielała na full, więc bolała mnie głowa. Z powodu złych dni w miesiącu również bolał mnie brzuch. Więc generalnie miałam nieciekawą minę, w związku z czym padały pytania czemu jestem taka smutna, czemu nic nie piję, co mi jest itp.

Muzyka. Tematem imprezy miały być lata 90., tak więc spodziewałam się klasycznych hitów. Niestety "uraczono mnie" czymś co te hity w moim mniemaniu sprofanowało, a mianowicie jakimiś klubowymi bitami i ogólnym waleniem po uszach. "The Final Countdown" w ogóle nierozpoznawalne...

O północy krótkie życzenia, brak petard, trochę polało się szampana i w zasadzie tyle. Po północy z kolei muzyka już była z tych nowszych, też tegorocznych. Niestety potem zaczął się festiwal polskiego hiphopu i jak usłyszałam z głośników "Suczki" (piosenkę, która mnie osobiście bardzo razi i nie jestem w stanie jej znieść), stwierdziłam że już nie dam rady tam wytrzymać. Zamówiłam taksówkę na 2:00, wróciliśmy szybko do domu i jeszcze wyszliśmy z psem, który z powodu fajerwerków od 18 bał się wyjść na dwór.

Poszłam tam tylko dlatego żeby Michał mógł spędzić czas z kolegami z którymi się dawno nie widział. Dzisiaj przyznał, że i tak długo wytrzymałam (od 20 do 2) i że w zamian za to pojedzie ze mną "na to coś z Miau" :D

To dobrze, że pójdzie.
Zabiorę mojego Ł., może się chłopaki dogadają. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto sty 02, 2018 7:26 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

My też nie lubimy takich spędów różnych ludzi. O ile jeszcze Ł. porwałby się na coś takiego to ja stanowczo nie.
Podziwiam Cię, że wytrzymałaś tak długo, bo ja nie wiem czy po 2 godzinach bym nie wstała i wyszła. Nie na moje nerwy takie coś.
My wolimy tak jak Marta. W domciu, ze znajomymi, chodź od kiedy jesteśmy we Wrocławiu to spędzamy go sami (w tym roku z moim siostrzeńcem).

Wymyśliliśmy też, że w tym roku pójdziemy na rynek. I wszystko fajnie aż do czasu kiedy zdecydowaliśmy się wracać. W życiu nie bałam się tak bardzo o to, że któryś z moich chłopaków lub ja możemy strać zdrowie bądź życie przez czyjąś głupotę. Chyba nigdy więcej się już nie wybierzemy na takiego sylwestra. Lepszy ten z TV.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto sty 02, 2018 9:09 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Za rok zrobimy chyba Sylwestra w Naszym Domku. Rodzicom przeszkadzać nie będzie raczej bo wszystkich znają, a miejsca będzie dość :)

jak pogoda będzie taka, jak w tym roku, to spokojnie można sylwestrowego grilla w ogrodzie zrobić, wtedy wszyscy się zmieszczą 8)
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Wto sty 02, 2018 12:59 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

cytryna pisze:
Ziemosław pisze:Za rok zrobimy chyba Sylwestra w Naszym Domku. Rodzicom przeszkadzać nie będzie raczej bo wszystkich znają, a miejsca będzie dość :)

jak pogoda będzie taka, jak w tym roku, to spokojnie można sylwestrowego grilla w ogrodzie zrobić, wtedy wszyscy się zmieszczą 8)

I będą tonąć w błocie :)

Ziemosław

Post » Wto sty 02, 2018 20:07 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Takie trochę inne yin&yang :)
Obrazek

Ziemosław

Post » Wto sty 02, 2018 20:26 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Takie trochę inne yin&yang :)
Obrazek

Jakie słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]