No, temperatura za oknem niby wiosenna...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:Moja koleżanka słynęła z tego, że nie wypiła lampki wina, póki go porządnie nie posłodziła. Normalnie, cukrem, jak herbatę
![]()
Słodkiego bym chyba nie wypiła. Pijam wytrawne, ewentualnie półwytrawne. Słodzenie wina to profanacja!
Moli25 pisze:Ja lubię słodkie wino!
MalgWroclaw pisze:Moli25 pisze:Ja lubię słodkie wino!
ale kategoria "słodkie" różni się zasadniczo od "wytrawne słodzone"
Dyktatura pisze:Moja teściowa też słodzi wino.
Wychodzę z założenia, że jak komuś nie smakuje to niech nie pije zamiast psuć, zaiste, dobry trunek.
aannee99 pisze:Witam w Nowym Roku![]()
Widziałam zdjęcia dziewczynek,cudne są. Widziałam również bardzo ładny kwiatekfiranki choć nie u Ciebie w domku,to bardzo ładne - gdzie kupowałaś?. Ja szukam czegoś totalnie gładkiego, lejącego się,do pokoju Wiki. A komoda świetna!. Lubię białe meble, większość u nas w tym kolorze właśnie jest
Ziemosław pisze:MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:Moja koleżanka słynęła z tego, że nie wypiła lampki wina, póki go porządnie nie posłodziła. Normalnie, cukrem, jak herbatę
![]()
Słodkiego bym chyba nie wypiła. Pijam wytrawne, ewentualnie półwytrawne. Słodzenie wina to profanacja!
zgadzam się. znam ludzi którzy do filiżanki kawy ładują 6 łyżeczek cukru, bleeeeeeee
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości