I jak czytałam to dużo w tym prawdy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Ja jestem 9![]()
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ja jestem 9![]()
W mojej czwórce też ale z zawodem mechanika mało mam wspólnego choć parę rzeczy udało mi się naprawić ale do precyzji brakuje mi cierpliwości.
MB&Ofelia pisze:Mi wyszło że jestem duszą towarzystwa z upodobaniem do koloru granatowego i fioletowego![]()
![]()
![]()
Fioletu nie cierpnię, za granatem nie przepadam, duszą towarzystwa też raczej nie jestem.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ja jestem 9![]()
W mojej czwórce też ale z zawodem mechanika mało mam wspólnego choć parę rzeczy udało mi się naprawić ale do precyzji brakuje mi cierpliwości.
Zawód wyuczony się zgadza ale robię co innego. Natomiast kolor indygo
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Mi wyszło że jestem duszą towarzystwa z upodobaniem do koloru granatowego i fioletowego![]()
![]()
![]()
Fioletu nie cierpnię, za granatem nie przepadam, duszą towarzystwa też raczej nie jestem.
Marlenka to znaczy ,że siebie tak na prawdę nie znasz. Nie poznałam cię osobiście ale rozmawiając z tobą przez telefon czy czytując twoje wpisy na wątkach jesteś duszą towarzystwa i wręcz brylujesz w towarzystwie . Masz poczucie humoru, lekki język i nie jedna która cię zna i miała okazję przebywać w twoim towarzystwie potwierdzi moje słowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości