Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 27, 2017 22:18 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Aia pisze:A u mnie wyludnione miasto i okolice 8O Na ulicach pusto puściutko. Bułę z pieczarkami robię jutro, na zamówienie :mrgreen: A Tobie, Piotrze, może w Nowy Rok się uda spróbować oryginalnej? Nie poddawaj się :mrgreen:

PD, jestem ciekawa wrażeń porównawczych nt Pana Krowy. Wrócisz i potem napiszesz, że zupełnie niepodobny do tego, co opisuje na forum, do tego stopnia, że w ogóle to On jest nawet bury a nie cz-b :ryk:

Nie zdziwie się jak krowa okaże się być burasem... W końcu odwiedza Go Queen Burasków :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro gru 27, 2017 22:31 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Moli25 pisze:
Aia pisze:A u mnie wyludnione miasto i okolice 8O Na ulicach pusto puściutko. Bułę z pieczarkami robię jutro, na zamówienie :mrgreen: A Tobie, Piotrze, może w Nowy Rok się uda spróbować oryginalnej? Nie poddawaj się :mrgreen:

PD, jestem ciekawa wrażeń porównawczych nt Pana Krowy. Wrócisz i potem napiszesz, że zupełnie niepodobny do tego, co opisuje na forum, do tego stopnia, że w ogóle to On jest nawet bury a nie cz-b :ryk:

Nie zdziwie się jak krowa okaże się być burasem... W końcu odwiedza Go Queen Burasków :lol:

Przebierać w pasiaka? :lol:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw gru 28, 2017 6:52 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Aia pisze:
Moli25 pisze:

Przebierać w pasiaka? :lol:

Przeczytalam w prosiaka :pig: :smiech3:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 28, 2017 10:35 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Za prosiaka nie trzeba przebierać :ryk:

Aia

Post » Czw gru 28, 2017 10:48 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Hahaha bede wracać na śląsk to krowa będzie burasem:)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt gru 29, 2017 16:33 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

No i wraca :placz:
Było bardzo miło, Krowie się popistwał, pokazał jaki z Niego gbur, prostak i cham :mrgreen: ale jak Janka pojechała, to się rozglądał, gdzie do licha ten drugi człowiek się podział 8)
Resztę wrażeń może Wam opowie PD, bo co się ja będę powtarzać, głowa boli :mrgreen:

PS
Krowie dostało też od najukochańszej Cioteczki smakołyczki i papusio :1luvu: Szalona wiozła to przez pół Polski! :201494 Obrazek

Aia

Post » Pt gru 29, 2017 20:32 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Aia pisze:No i wraca :placz:
Było bardzo miło, Krowie się popistwał, pokazał jaki z Niego gbur, prostak i cham :mrgreen: ale jak Janka pojechała, to się rozglądał, gdzie do licha ten drugi człowiek się podział 8)
Resztę wrażeń może Wam opowie PD, bo co się ja będę powtarzać, głowa boli :mrgreen:

PS
Krowie dostało też od najukochańszej Cioteczki smakołyczki i papusio :1luvu: Szalona wiozła to przez pół Polski! :201494 Obrazek

Janka mu się jednak spodobała skoro z nią spał w łóżku :kotek: :1luvu: :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 29, 2017 22:41 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Krowa jest najcudowniejszym kocim staruszkiem :) Jest przeuroczy :) Jego marudzenie i "chrapanie" jest cudowne;)

Lezka mi sie w oczach kreci jak mysle o tym naszym spotkaniu

Bylo cudownie:) Asia jest cudowną gospodynią :) Przegadałyśmy cały wieczór :D Non stop coś jedząc :)

Moje koteły czuły na plecaku Krowę bo każdy obwązał plecak.

Ale jeszcze nie odkryły ze chusta też nim pachnie^^ :)

Krowa jest cudowny!! <3 Pasuje do Asi idealnie :)

Jeszcze raz dziękuje:)

PixieDixie

Post » Sob gru 30, 2017 10:31 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Burasy wywąchały zdradę. Matka pojechała, zostawiła i w łóżku z obcym kocurem się miąchała :strach:
Obrazek
Ale już każdy ze swoimi kotyma :1luvu:
Cieszę się, że się podobało i że Krowiu nie zrobił gorszego wrażenia :mrgreen:

Aia

Post » Sob gru 30, 2017 13:08 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Krowuś jest śliczny! Taki trochę nasz Koźlarek tylko starszy :)
ser_Kociątko

Post » Nie gru 31, 2017 18:47 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Asiu
Najlepszego w Nowym Roku Nie stój w miejscu i na boku Rozpychaj się łokciami I imprezuj dzisiaj z nami Wszystkiego dobrego w 2018 roku!

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie gru 31, 2017 21:09 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Dziękuję Gosiu. Niech i Tobie nowy rok przyniesie nowe przygody, nowe zachwyty i tyle dobrego, byś mogła na koniec powiedzieć, że był on udany :)
U nas już walą :roll: Nieprzerwanie od godziny. Między blokami. Tym ludziom chyba petarda w mózgu wybuchła i zrobiła spustoszenie :evil:
Z Krowiem co i rusz podskakujemy. On zniesmaczony i niezadowolony, że nie można w spokoju pospać, ja też bym chciała się zrelaksować :evil:

s_K, Krowaś od Koźlarka tak nieco dużo starszy, jakieś 16 razy :lol: Małolatek też taki spokojny?

Spać mi się chce Obrazek czy ja wytrzymam do północy 8O

Aia

Post » Pon sty 01, 2018 1:36 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Dosiego roku!!

PixieDixie

Post » Pon sty 01, 2018 10:09 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Nowy rok a po staremu.
Obrazek
Nawet pobudka z rzyganiem była :twisted: :evil: Późno poszłam spać, głowa boli po takim zrywie :mrgreen:

Wczoraj Kró nie wiedział po co takie zamieszanie, mięso gdzieś rozdają, że taka ekscytacja...
To po co u tego tu okna stoimy?
Obrazek
Nawet se wyjrzał o północy 8)

Obrazek

Aia

Post » Pon sty 01, 2018 10:17 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Sluczny Krów. On ma taki slodki pysio, uwielbiam ogladac Wasze zdjecia :1luvu:
On ma taki wyraz pysia jakby zawsze „glupa” udawal za przeproszeniem. Ale to jest mega slodkie u niego :201461
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]