Drops.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 28, 2017 19:23 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Fuksiu jest z adopcji forumowej od Mi.rka. Jest z Sosnowca i zakochałam się w nim z wzajemnością jak się okazuje :ryk:
Mirka go uczyła jeść, z butli na początku, chwilę mu zajęło złapanie kuwetki, ale bez problemów od małego zawsze jest wszystko tam gdzie trzeba. Fuks miał jak do nas trafił 9 tygodni. Łobuz jakich mało...
O taki... https://youtu.be/b45v7Glb-u4 :wink:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 28, 2017 19:55 Re: Trudne początki kota Dropsa..

MaryLux pisze:Dropsiulku, czy Ty siem na mnie gniewinkasz?
Lusisława Frygek

Lusiu! Lusiu!. Ja jestem już 2 lata domeczkowy kot. ( na dodatek bez cojones). Jestem kocurkiem wiernym w miłości po grób. JA CIĘ NIGDY NIE ZDRADZĘ!!!. KOFFAM CIĘ!!!. To Ty flirtujesz z Lilutkiem, bałamucisz go i mnie było smutno. Nie zmienia to moich uczuć dla Ciebie :1luvu:.
Jak jeszcze masz resztki uczucia dla mnie to ratuj :placz: !!! Duża chce mnie zamordować :!: Nie wiem dlaczego? :strach:
Uciekam
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw gru 28, 2017 20:01 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:Bardzo szybko witam ponownie Ziemosława. Księgozbiór marzenie dla mojej Dużej.
Nie wiem co to znaczy ale jak jej się podoba to mnie też.
Drops

Haha Dropsiku powiedz Dużej że kolekcja rośnie :) i że 26 lutego będzie miała co oglądać :)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw gru 28, 2017 20:16 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Moli25 pisze:Fuksiu jest z adopcji forumowej od Mi.rka. Jest z Sosnowca i zakochałam się w nim z wzajemnością jak się okazuje :ryk:
Mirka go uczyła jeść, z butli na początku, chwilę mu zajęło złapanie kuwetki, ale bez problemów od małego zawsze jest wszystko tam gdzie trzeba. Fuks miał jak do nas trafił 9 tygodni. Łobuz jakich mało...
O taki... https://youtu.be/b45v7Glb-u4 :wink:

Foksio NAPRAWDĘ bardzo dzielny. Przy okazji serdecznie pozdrawiam Mi.rkę. Proszę postaw się w jego sytuacji. Obcy świat, obce otoczenie, wszystko obce, nie wiadomo gdzie wróg, przyjaciół raczej jeszcze nie ma, wszyscy wielokrotnie więksi od niego - co mnie tu czeka?. Ja bym uciekła w pierwszy lepszy kąt. A on walczy. Wielokrotnie zauważam, że koty są o co najmniej jedną rozumową półkę wyżej od nas.
Drops skończył, teraz wreszcie JA!
Wywody ewkkrem.
Dropsowi nie dałam poczytać co by nie wpadł w narcyzm.

PS: Zawsze dziwiło mnie u Ruzi (mój pierwszy kot i w ogóle pierwszy zwierzak w domu). Urodzona na łóżku w domku działkowym. Zabrana i przewieziona do mnie. Nigdy nie widziała i nie poczuła ziemi, piasku, trawy. Po postawieniu jej w "kuwetce" skąd wiedziała co ma robić!!!.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw gru 28, 2017 20:25 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Ziemosław pisze:
ewkkrem pisze:Bardzo szybko witam ponownie Ziemosława. Księgozbiór marzenie dla mojej Dużej.
Drops

Haha Dropsiku powiedz Dużej że kolekcja rośnie :) i że 26 lutego będzie miała co oglądać :)

Witam. Ciekawość mnie zżera. Nagranie już było?
Jak nie to napisz kiedy kibicować :ok:
Kciuki trzeba trzymać w czasie rzeczywistym, nie w czasie emisji!!
ewkkrem
A tu Drops.
Dopchałem się do kompa! :ok:
Dużej to nie truj o żadnych książkach. Ona zakręcona na tym punkcie i te książki zabierają nam jej czas. :!:
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw gru 28, 2017 20:27 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:Dropsiulku, czy Ty siem na mnie gniewinkasz?
Lusisława Frygek

Lusiu! Lusiu!. Ja jestem już 2 lata domeczkowy kot. ( na dodatek bez cojones). Jestem kocurkiem wiernym w miłości po grób. JA CIĘ NIGDY NIE ZDRADZĘ!!!. KOFFAM CIĘ!!!. To Ty flirtujesz z Lilutkiem, bałamucisz go i mnie było smutno. Nie zmienia to moich uczuć dla Ciebie :1luvu:.
Jak jeszcze masz resztki uczucia dla mnie to ratuj :placz: !!! Duża chce mnie zamordować :!: Nie wiem dlaczego? :strach:
Uciekam
Drops.

Dropsiulku, ja Lilusia traktuję jako kolegę, nic więcej, bo przecież on jest rycerzem Ofelki. Nie mogę koleżance zabrać jej ukoffanego, prawda>
A Ty uciekaj do mnie od tej twojej @!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw gru 28, 2017 20:39 Re: Trudne początki kota Dropsa..

MaryLux. Dawaj na pw dokładny adres we Wrocławiu. Podeślę wstrętnego kocura. :s1:
ewkkrem
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw gru 28, 2017 20:50 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:MaryLux. Dawaj na pw dokładny adres we Wrocławiu. Podeślę wstrętnego kocura. :s1:
ewkkrem

Chciałaś powiedzieć: cudownego Dropsiulka

MaryLux

Post » Czw gru 28, 2017 20:58 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Niech Ci będzie "Cudownego kocurka". Gdzie pw? :D
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw gru 28, 2017 21:00 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:
Ziemosław pisze:
Drops

Witam. Ciekawość mnie zżera. Nagranie już było?
Jak nie to napisz kiedy kibicować :ok:
Kciuki trzeba trzymać w czasie rzeczywistym, nie w czasie emisji!!
ewkkrem
A tu Drops.
Dopchałem się do kompa! :ok:
Dużej to nie truj o żadnych książkach. Ona zakręcona na tym punkcie i te książki zabierają nam jej czas. :!:

Nagranie było 17 grudnia. :)

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 21:02 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:No to jestem całkiem zakocony. Czy Perua i Perełeczka to to samo futerko? Pogubiłem się. Czytam i czytam i mętlik w łebku.
Franklin przedstawił Peruę. W zawodach miss kot nie mam z nią szans :cry: . Jest po prostu niepowtarzalna :love: .
Franklinie, wcale nie masz motorku w dupce. To Twoja Duża bierze Cię pod włos. Masz po prostu dużo energii. Uspokój się na 15 sekund, żeby Duża mogła zrobić zdjęcie. Jak się dużo biega to i tłuszczyk nie narasta. Domagam się zdjęcia! :!:
Drops pozdrawia.
PS: Po co się chowasz na Twojej 7 stronie jak i tak Cię ujrzę 26 lutego?. (Gratuluję odwagi).

Ha, ha. W necie jest wszystko! :P
ewkkrem, też pozdrawia i będzie oglądać.

Dropsu. Potwierdzam że ja to ja, Królewna Perełka. Mój brat Franklin jeszcze się nie naumiał ortografii i dlatego tak dziwnie miauczy. On młody jeszcze jest, wiesz. Nieobyty w świecie. Nie to co ja.
Perełka elokwentna

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 21:43 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Ziemosław pisze:
ewkkrem pisze:No to jestem całkiem zakocony. Czy Perua i Perełeczka to to samo futerko? Pogubiłem się. Czytam i czytam i mętlik w łebku.
Franklin przedstawił Peruę. W zawodach miss kot nie mam z nią szans :cry: . Jest po prostu niepowtarzalna :love: .
Franklinie, wcale nie masz motorku w dupce. To Twoja Duża bierze Cię pod włos. Masz po prostu dużo energii. Uspokój się na 15 sekund, żeby Duża mogła zrobić zdjęcie. Jak się dużo biega to i tłuszczyk nie narasta. Domagam się zdjęcia! :!:
Drops pozdrawia.

Dropsu. Potwierdzam że ja to ja, Królewna Perełka. Mój brat Franklin jeszcze się nie naumiał ortografii i dlatego tak dziwnie miauczy. On młody jeszcze jest, wiesz. Nieobyty w świecie. Nie to co ja.
Perełka elokwentna

Tzn, że Ty troszeczkę starsza od Franklina. Wiem, że Damy nie pyta się o wiek :oops:, ale inaczej gada się z dzieciakiem a inaczej z dorosłą koteczką. Zresztą nieważne. Jesteś tak zjawiskowa, że nie muszę pisać. Wystarczy. że Cię widzę. (No i oczywiście, chciałbym poczytać o Tobie).
Drops
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw gru 28, 2017 21:47 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:
Ziemosław pisze:
Drops pozdrawia.

Perełka elokwentna

Tzn, że Ty troszeczkę starsza od Franklina. Wiem, że Damy nie pyta się o wiek :oops:, ale inaczej gada się z dzieciakiem a inaczej z dorosłą koteczką. Zresztą nieważne. Jesteś tak zjawiskowa, że nie muszę pisać. Wystarczy. że Cię widzę. (No i oczywiście, chciałbym poczytać o Tobie).
Drops

Dropsu. Ja mam 4 lata i Duża znalazła mię w lesie jak byłam malutka. Potem miałam dużo wizyt u pani weterynarz bo miałam świeszp w uszkach i bolał mię brzusio.
I miałam katar z czego mi została biała plamka na jednym oczku. Duży mówi że jestem ślepa ale nie jestem. Obecnie śpię w kartoniku.
Perełka

Ziemosław

Post » Pt gru 29, 2017 14:11 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Dropsiu, czy Ty mnie nie chcesz zdradzić z Perełką? Ona jest młodsza ode mnie...
Lusia

MaryLux

Post » Pt gru 29, 2017 15:49 Re: Trudne początki kota Dropsa..

MaryLux pisze:Dropsiu, czy Ty mnie nie chcesz zdradzić z Perełką? Ona jest młodsza ode mnie...
Lusia

O jej, ale telenowela się szykuje :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]