nie moge sobie poradzic

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pewnie że wystarczy żeby mieć linka do swojego GG ale chyba nie o to chodziło. Albo ty źle zrozumiałeś albo ja. Wydaje mi się że chodziło o ikonke (gifa) taką jak np w twoim podpisie tyle że pochodzącą ze zbioru ikonek GGTŻ Oberhexe pisze:A nie wystarczy podać numeru GG w profilu?
G.N. pisze:Pewnie że wystarczy żeby mieć linka do swojego GG ale chyba nie o to chodziło. Albo ty źle zrozumiałeś albo ja. Wydaje mi się że chodziło o ikonke (gifa) taką jak np w twoim podpisie tyle że pochodzącą ze zbioru ikonek GGTŻ Oberhexe pisze:A nie wystarczy podać numeru GG w profilu?
TŻ Oberhexe pisze:G.N. pisze:Pewnie że wystarczy żeby mieć linka do swojego GG ale chyba nie o to chodziło. Albo ty źle zrozumiałeś albo ja. Wydaje mi się że chodziło o ikonke (gifa) taką jak np w twoim podpisie tyle że pochodzącą ze zbioru ikonek GGTŻ Oberhexe pisze:A nie wystarczy podać numeru GG w profilu?
Aaa, no to trzeba ją wywlec najpierw z odpowiedniej biblioteki i potem jak normalny obrazek
Keti pisze:Nattyy, a jak go zapisałaś to jako jaki plik?
bo upload nie wszyszytko przyjmuje, np, nie przyjmuje bmp bodajze
ja zawsze zamieniam na jpg, wtedy jestem pewna, ze łyknie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości