Pomogę w ogłaszaniu zwierząt do 50 ogłoszeń w pakiecie

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw paź 12, 2017 17:28 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?

A widzisz :) nie zmieniłam na watku :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 17, 2017 13:11 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

CatAngel pisze:
mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?

Wysłałam Ci ponownie na nowy adres e-mailowy, z prośbą o podanie konta bankowego do wpłaty za ogłoszenia. Dalej nie odpisujesz. Jak mam to rozumieć? Mam szukać kogoś innego do robienia ogłoszeń?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 17, 2017 13:49 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

mar9 pisze:
CatAngel pisze:

Wysłałam Ci ponownie na nowy adres e-mailowy, z prośbą o podanie konta bankowego do wpłaty za ogłoszenia. Dalej nie odpisujesz. Jak mam to rozumieć? Mam szukać kogoś innego do robienia ogłoszeń?

Nie bylo mnie przez caly weekend wiec nie mialam jak odpisac. Dopiero wieczorem będę zaglądać na maila :) i odpisywac

CatAngel

Post » Czw lis 02, 2017 9:34 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

mar9 pisze:
CatAngel pisze:

Mar9 linki doszły ?

Jakby ktoś jeszcze nie dostał mojego maila nowego to jest w pierwszym poście. Na ten stary tak jak pisałam mam problemy z logowaniem.

CatAngel

Post » Czw lis 02, 2017 16:41 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

CatAngel pisze:
mar9 pisze:
CatAngel pisze:

Mar9 linki doszły ?

Jakby ktoś jeszcze nie dostał mojego maila nowego to jest w pierwszym poście. Na ten stary tak jak pisałam mam problemy z logowaniem.

Linki doszły, dziękuję. Szkoda tylko, że na tyle ogłoszeń jest zero telefonów i maili. Nic, martwa cisza. No ale na to już nie masz wpływu. Za ogłoszenia dziękuję.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lis 02, 2017 23:01 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

mar9 pisze:
CatAngel pisze:
mar9 pisze:
CatAngel pisze:

Mar9 linki doszły ?

Linki doszły, dziękuję. Szkoda tylko, że na tyle ogłoszeń jest zero telefonów i maili. Nic, martwa cisza. No ale na to już nie masz wpływu. Za ogłoszenia dziękuję.

U nas tez adopcje idą slabo. Telefony tez jako tako. Listopad juz jest, a maluszki nadal są, starsze czekają. Normalnie o tej porze sezon maluchow sie konczyl :(

CatAngel

Post » Czw lis 30, 2017 17:34 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

Wybacz, jestem tu nowa. Wysłałam Ci mailowo ogłoszenie i dane, ale nie wiem na jakie konto przelać 10 zł

regimda

Od: Wto lip 04, 2017 22:57

Post » Śro gru 13, 2017 15:11 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

Zaznaczam.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Pt sty 15, 2021 13:07 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

Po dluuuuugiej przerwie wracam do zamieszczania ogłoszeń
:)
Jezeli ktoś chętny proszę pisać

CatAngel

Post » Pt sty 15, 2021 13:44 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

CatAngel pisze:Po dluuuuugiej przerwie wracam do zamieszczania ogłoszeń

Hej CatAngel, mam taką koteczkę, którą ogłaszam bezskutecznie od jakiegoś czasu... Jak wygląda taka pomoc z Twojej strony? :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt sty 15, 2021 14:41 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

Bastet pisze:

Hej CatAngel, mam taką koteczkę, którą ogłaszam bezskutecznie od jakiegoś czasu... Jak wygląda taka pomoc z Twojej strony? :)

Zacytuję pierwszy post :mrgreen:
CatAngel pisze:Z miłą chęcią zajmę się ogłaszaniem waszych zwierzaków które poszukują domków.

50ogł - 10zl

Do ogłoszenia potrzebuję:

- tekstu do ogłoszenia wraz z tytułem(długość do 1500 do 2500znaków)
- do 6 zdjęć
- danych kontaktowych(mail i tel)mail do aktywacji linków,jeżeli tel nie jest potrzebny do ogł nie trzeba podawać
- miasta i województwa, na jakie dajemy ogłoszenia(czasami trzeba wybrać miasto w portalu) Można też na więcej miast dodawać.

Zapraszam wszystkich chętnych którzy nie mają czasu na robienie ogłoszeń bardzo chętnie się tego podejmę.

Wszystkie zlecenia proszę wysyłać na PW bądź :arrow: maila ogloszeniazwierzakow@o2.pl tytułem swój nick z forum

-niektóre ogł aktywuje mod
-inne aktywują się same
-inne trzeba z maila aktywować

Po skończeniu ogłoszeń podsyłam na pw linki

CatAngel

Post » Sob sty 16, 2021 18:17 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt do 50 ogłoszeń w pakiecie

teraz 50 portali i 50 ogłoszeń to trudno naklepać biorąc pod uwagę, że wiele "starych" portali nie działa.
Napisz w pierwszym poście na jakich stronach. Chyba ,że chodzi o grupy kocie na fb. To też podaj linki proszę.
I pewnie, ja tak rozumiem, może chodzić o jakąś ilość kotów do ogłoszeń.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon sty 18, 2021 18:19 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt. Różne pakiety str1

CatAngel odezwij się proszę do mnie na priv. Dziękuję

luki2021

Od: Pt sty 15, 2021 19:18

Post » Wto sty 19, 2021 9:19 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt do 50 ogłoszeń w pakiecie

CaT Angel, jednak Kluseczka poszła na dniach do adopcji. Udało się znaleźć jej dobry domek :D Także nieaktualne.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Czw sie 14, 2025 17:46 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt do 50 ogłoszeń w pakiecie

Zapraszam do nowej części wątku
viewtopic.php?f=27&t=223341
Asia

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

[poprzednia]