Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ co Molince dolega?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 03, 2017 8:24 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Pokaże wam jeszcze dwa zdjęcia.
Pierwsze to chyba dog? Cudny. Bardzo towarzyski, był z nami na maratonie :mrgreen: a drugie zdjęcie to skrzypaczka, która tak pięknie grała do muzyki która leciała że aż zapieralo dech w piersiach. Zdjęcie tego nie oddaje, ale musicie mi uwierzyć na słowo że to było niesamowite przeżycie.

Przede mna jechały 2 babcie, może miały 75 lat. Fakt nie przejechał 5 godzin maratonu ciagiem, ale jechały i bardzo mi imponowaly swoją postawa.
Klasa :ok:ObrazekObrazek

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 03, 2017 8:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

MalgWroclaw pisze:Moli jest wielbicielką toreb?

Tak, prawdziwa kobieta :201461
Ale ma swoje ulubione, jak prawdziwa kobieta :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 03, 2017 8:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Może wchodzi do toreb,bo chcę iść z Wami na spacer? Mieliśmy takiego kocura,który nie tylko do koszyka na rower chętnie wskakiwał. Raz zapakował się do torby i mąż musiał wrócić się z dworca. Ale tylko godzinę spóźnił się do pracy :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie gru 03, 2017 8:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Piesek amator rowerów? Okaz tych gabarytów bardzie pasuje mi na pasjonata motocykli :D

Atta

Post » Nie gru 03, 2017 8:33 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

tylko po co piszą po tym psie. Pies to nie tablica reklamowa
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 03, 2017 8:34 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Atta pisze:Może wchodzi do toreb,bo chcę iść z Wami na spacer? Mieliśmy takiego kocura,który nie tylko do koszyka na rower chętnie wskakiwał. Raz zapakował się do torby i mąż musiał wrócić się z dworca. Ale tylko godzinę spóźnił się do pracy :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Jakież było zdziwienie Twojego męża jak zobaczył w Torbie kota :ryk:
Nie czuł ciężaru? :wink:

O tak, nasza dama jest pierwsza zawsze gotowa do wyjścia.
Jak tylko widzi że ubieramy buty, kurtki siedzi jak pies przy drzwiach :kotek:

Ostatnio czmychnela mężowi na klatkę :twisted:
W poprzednim mieszkaniu wychodziłam czasami z nią, bo hol był długi jak w hotelu, to nie miała możności ucieczki, tu jest inaczej, 3 piętra w dół są drzwi... Nie chcę pomyśleć co by...
Ale mała małpa jest nauczona że droga prowadzi tylko do góry. Tak też było w tym przypadku... Poleciała dumna do góry, oznajmiajac wszystkim na około że jestem na klatce podziwiajcie mnie wszyscy :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 03, 2017 8:36 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

MalgWroclaw pisze:tylko po co piszą po tym psie. Pies to nie tablica reklamowa

To swoją drogą...
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 03, 2017 9:05 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
Atta pisze:Może wchodzi do toreb,bo chcę iść z Wami na spacer? Mieliśmy takiego kocura,który nie tylko do koszyka na rower chętnie wskakiwał. Raz zapakował się do torby i mąż musiał wrócić się z dworca. Ale tylko godzinę spóźnił się do pracy :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Jakież było zdziwienie Twojego męża jak zobaczył w Torbie kota :ryk:
Nie czuł ciężaru? :wink:

O tak, nasza dama jest pierwsza zawsze gotowa do wyjścia.
Jak tylko widzi że ubieramy buty, kurtki siedzi jak pies przy drzwiach :kotek:

Ostatnio czmychnela mężowi na klatkę :twisted:
W poprzednim mieszkaniu wychodziłam czasami z nią, bo hol był długi jak w hotelu, to nie miała możności ucieczki, tu jest inaczej, 3 piętra w dół są drzwi... Nie chcę pomyśleć co by...
Ale mała małpa jest nauczona że droga prowadzi tylko do góry. Tak też było w tym przypadku... Poleciała dumna do góry, oznajmiajac wszystkim na około że jestem na klatce podziwiajcie mnie wszyscy :twisted:

Nie czuł, mimo iż to było prawie 7 kg kota :P Ale te dużą torbę zabierał tylko wtedy,gdy dodatkowe ubranie miał, wymiana ręcznika itp., a zasuwając na koniec nie było zwierza widać. Jednak nie spodobało mu się w tej ciasnej torbie to się w końcu odezwał i to jak się okazało w strategicznym momencie, gdy mąż miał już wsiadać do pociągu. Ja jednak byłam rozczarowana, bo ciekawiło mnie, coby z nim zrobił juz na miejscu :twisted:
Po piętrach też biegał. Największy ubaw miałam, gdy mama przyjeżdżała, a ten przy niej uciekał na górę odwracając się żeby sprawdzić, czy za nim idzie i tak aż na 4 piętro :ryk: Zawsze ją albo męża kiwał. Ze mną schodził do piwnicy i bez cyrków się kończyło, ale z nimi jakoś nie szło mu po drodze :mrgreen:

Atta

Post » Nie gru 03, 2017 11:05 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

[quote="Moli25"]Znalazłam super wieszak na przedpokoj :mrgreen: chyba nie omieszkam go zamówić. Wtedy będę miała 5 kotów, o!
Jakby ktoś był zainteresowany to tu mają super wybór
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7051725132Obrazek

ja wieszak z kotami....oczywiście rudymi :mrgreen: , kupiłam kiedyś na bazarku na miau
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 03, 2017 12:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
Atta pisze:Popatrz, męża cena nie przestraszyła :lol: Tylko podziel się z Moli. Widać,że już samo przytulanie się do obiektu wielce ją satysfakcjonuje. Błogośc ma wypisaną na pyszczku :D

Bo on twierdzi że nie będzie żałować pieniędzy na żonę... Wspólnych pieniędzy :wink:
No niechaj będzie, potraktuje to jako prezenty na kilka nadchodzących niebawem okoliczności :lol:
Molce się nowa torebka już wczoraj spodobała, ale jest na tyle duża, że podejrzewam że będzie w niej spać :mrgreen: :lol:

Poszłam do m. i mu powiedziałam co zrobił Twój mąż, a mój mąż na to - a czy Marcie podobają się prezenty za 14 tyś? Bo Tobie się tylko takie podobają. (ma na myśli aparat do którego się ślinię i inne aparaty, ogólnie aparaty :ryk)
No, ale tak się tłumaczy...
Zrobił rosół na przeziębienie z dodatkiem świeżego imbiru i czosnku rozgrzewający (polecam!) i przyszedł i pyta - i co, rosół smakował? pewnie nie, ale jakby mąż Marty taki zrobił to byś była zachwycona!
Ja mu - no tak, bo kupił prezent bez okazji, a nie to co Ty!
A mój m. a to - czy była okazja czy nie było okazji to ty tego nie wiesz, bo Marta nie napisała na forum co działo się w nocy! :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No także ten tego 8)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie gru 03, 2017 18:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:
Moli25 pisze:
Atta pisze:Popatrz, męża cena nie przestraszyła :lol: Tylko podziel się z Moli. Widać,że już samo przytulanie się do obiektu wielce ją satysfakcjonuje. Błogośc ma wypisaną na pyszczku :D

Bo on twierdzi że nie będzie żałować pieniędzy na żonę... Wspólnych pieniędzy :wink:
No niechaj będzie, potraktuje to jako prezenty na kilka nadchodzących niebawem okoliczności :lol:
Molce się nowa torebka już wczoraj spodobała, ale jest na tyle duża, że podejrzewam że będzie w niej spać :mrgreen: :lol:

Poszłam do m. i mu powiedziałam co zrobił Twój mąż, a mój mąż na to - a czy Marcie podobają się prezenty za 14 tyś? Bo Tobie się tylko takie podobają. (ma na myśli aparat do którego się ślinię i inne aparaty, ogólnie aparaty :ryk)
Zrobił rosół na przeziębienie z dodatkiem świeżego imbiru i czosnku rozgrzewający (polecam!) i przyszedł i pyta - i co, rosół smakował? pewnie nie, ale jakby mąż Marty taki zrobił to byś była zachwycona!
A mój m. a to - czy była okazja czy nie było okazji to ty tego nie wiesz, bo Marta nie napisała na forum co działo się w nocy! :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No także ten tkego 8)

Także widzisz Klaudia musisz się bardziej postarać ;)
Mój Ł. też narzeka, że chcę drogie prezenty. No ale jakie można chcieć jak te tanie się już ma?

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie gru 03, 2017 18:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Dyktatura pisze:
klaudiafj pisze:
Moli25 pisze:

No także ten tkego 8)

Także widzisz Klaudia musisz się bardziej postarać ;)
Mój Ł. też narzeka, że chcę drogie prezenty. No ale jakie można chcieć jak te tanie się już ma?

No a mój ma właśnie odwrotnie!

Kupowaliśmy kurtkę na zimę - proponował mi taką wypaśną 4Fa za ponad 400 zł, no bez przesady. Jego kosztowała 150 zł. Kupiłam w innym sklepie za podobną cenę ;)
W zeszłym tygodniu byliśmy na Andrzejkach - ja chciałam taką sukienkę za max 100 zł, a ten mi sprezentował kieckę za 3 stówy, której po 3h oderwał się zapinający guziczek.
Tak samo dzisiaj - chciałam nową torebkę która mi pomieści A4 do nowej pracy. Przewidywany przeze mnie fundusz to również ok. 100 zł a mój M. mi wybrał taką za 170 8O I jeszcze powiedział że to tanio w sumie i mogłam wybrać droższą :roll:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Nie gru 03, 2017 18:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:A to jeszcze dwa zdjęcia :mrgreen:

Zaczynamy mieszkać jak ludzie.
Mam problem z panelami po remoncie, ciężko je z kurzu domyc...
Apetyty dzieciom dopisuja wyjątkowo, humory równiez, oba miziaste i wygadane... Ciekawe co koty maja nam do powiedzenia? Często rozmawiam z Moli, ona wyjątkowa gaduła jest, chciałabym wiedzieć co te miauki oznaczają <3ObrazekObrazek

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Najpóźniej w Wigilię o północy się dowiesz :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie gru 03, 2017 21:04 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:
Moli25 pisze:

No także ten tego 8)

Hahaha!!!
Klaudia aż się mandarynka zaksztusiłam że śmiechu.
Ma TWÓJ mąż gadanie, slązak :ryk:
Ale właśnie to jest... Mój mąż kupuje prezenty bez okazji. Lubi te wyższe półki niestety, tu jest między nami konflikt często. Nie kupuje mi kwiatów za to, no ale nie można mieć wszystkiego, prawda :ryk: za to sprząta, robi zakupy, myje okna, wiesza i prasuje pranie. Ja tylko gotuje, poza tym leżę i pachne :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 03, 2017 21:19 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moj m. nie jest Slazakiem ;) urodzil sie na slasku ale w rodzinie nie slaskiej i oni nie sa slazakami. Wychodza konflikty na tym polu jak np to ze u nich przy stole siedzi sie o ciescie i paluszkach a u mnie w.rodzinie stol sie ugina od dan :ryk:

I moj jest skapcem :/ i to jest ich choroba rodzinna :/ ale tez sprzata, pierze, okna myje, gotuje.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]