Bialaczka Kocia sos

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw lis 30, 2017 13:59 Bialaczka Kocia sos

Bardzo proszé o pomoc.Mój kotek mA kocià bialaczkè,lekarz chcial uspaś,ja nie zgodzilam siè.Dowiedzialam siè ze mogè podać interferon ludzki.Moze ktoś wie gdzie mogè dostać ten lek,a Moze ktoś ma odsprzedać.Bardzo proszè o informacjè.Maria

Lokuś

Od: Śro lis 29, 2017 23:55

Post » Czw lis 30, 2017 14:25 Re: Bialaczka Kocia sos

Lokuś pisze:Bardzo proszé o pomoc.Mój kotek mA kocià bialaczkè,lekarz chcial uspaś,ja nie zgodzilam siè.Dowiedzialam siè ze mogè podać interferon ludzki.Moze ktoś wie gdzie mogè dostać ten lek,a Moze ktoś ma odsprzedać.Bardzo proszè o informacjè.Maria

wet może wystawić receptę na interferon. Jest wątek kotó białączkowych. Zajrzyj tam.
Koty z białączką potrafia żyć wiele lat. Wet głupoty gada.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw lis 30, 2017 14:26 Re: Bialaczka Kocia sos

Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 30, 2017 22:54 Re: Bialaczka Kocia sos

Lekarz powiedział że on może wystawić mi receptę ale nikt mi w aptece nie sprzeda. A

Lokuś

Od: Śro lis 29, 2017 23:55

Post » Pt gru 01, 2017 7:31 Re: Bialaczka Kocia sos

Lokuś pisze:Lekarz powiedział że on może wystawić mi receptę ale nikt mi w aptece nie sprzeda. A

a dlazcego nie sprzeda? Mnie sprzedano. Taki do rozrabiania z wodą. Ludzkie leki wystawione na weterynaryjną receptę kupuję bez problemu. Wielu po prostu nie ma.
Obrazek

ASK@