Są po prostu cudowne, odpłacą nowym Dużym przywiązaniem i wdzięcznością. Znikotek podobny do mojego Mefika, ma piękne zielone oczy, a Tirusia jest piękną pręgowaną buraską. Zasługują na kochające domki. Bardzo Cię pozdrawiam i trzymam kciuki za DOM 
Są po prostu cudowne, odpłacą nowym Dużym przywiązaniem i wdzięcznością. Znikotek podobny do mojego Mefika, ma piękne zielone oczy, a Tirusia jest piękną pręgowaną buraską. Zasługują na kochające domki. Bardzo Cię pozdrawiam i trzymam kciuki za DOM 
Mijanou pisze:A zresztą, czy ktokolwiek widział kiedys brzydkiego kota? Każdy kot to kwintesencja uroku tylko każdy na swój sposób

Wspina się wtedy tak, żeby mieć oczy na wysokości oczu człowieka i wpatruje sie intensywnie
Fotki super, pewnie i fotograf ma dobre oko;-) I dobre serce 

Ewa.KM pisze:Tirka bez swojego przyjaciela może ogłosić głodówkę. A jak się spotkają ponownie po tygodniu/dwóch mogą się nie poznać, będą już pachnieć inaczej. Jeśli będziesz musiała ich odwieźć na stare śmieci zrób im albo zamów u mnie taki domek styropianowy. https://vimeo.com/188081426
Przez 2 tygodnie w ciepłej klatce się rozhartują a tu zima na całego.

czarno-czarni pisze:Wrzuciłam apel o DT na swój wątek, a czy koty mają jakiś wątek / zdarzenie na FB może?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości