agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Moje też lubią wołowinkę, Rysia, Dyzia i Gumiś, uwielbiają![]()
Ja nawet nie wiem jak smakuje wołowinka
surowa?
i taka i taka
koty zawsze zjedzą zanim spróbujesz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Moje też lubią wołowinkę, Rysia, Dyzia i Gumiś, uwielbiają![]()
Ja nawet nie wiem jak smakuje wołowinka
surowa?
i taka i taka
mir.ka pisze:ewar pisze:A ja dostałam wiadomość na olx-ie, ogłoszenie dotyczyło kociaków.Wiadomość brzmiała : "czy jest samica?"
"ludzie" nawet nie czytają co jest napisane
Moli25 pisze:mir.ka pisze:ewar pisze:A ja dostałam wiadomość na olx-ie, ogłoszenie dotyczyło kociaków.Wiadomość brzmiała : "czy jest samica?"
"ludzie" nawet nie czytają co jest napisane
Eh... Trzeba naprawdę uważać komu się wydaje zwierzę
Gosiagosia pisze:Będę trzymać kciuki za dobry domek dla Frani![]()
![]()
![]()
a może ktoś z Miau się zdecyduje
MaryLux pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Będę trzymać kciuki za dobry domek dla Frani![]()
![]()
![]()
miau to bardzo zakocone, na to nie liczę![]()
jej by się przydał domek z kimś w jej wieku, bo lubi się bawić ,a u mnie nie ma z kim, nawet Daisy od jakiegoś czasu ją odgania
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Będę trzymać kciuki za dobry domek dla Frani![]()
![]()
![]()
miau to bardzo zakocone, na to nie liczę![]()
jej by się przydał domek z kimś w jej wieku, bo lubi się bawić ,a u mnie nie ma z kim, nawet Daisy od jakiegoś czasu ją odgania
O patrz jaka dorosła się znalazłahihi
Ewa L. pisze:Mirka byle komu Frani nie odda. Wszystkie jej maluchy zawsze dobrze trafiają.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości