dawno mnje nie było, siem działo smutno, ale jusz my som , bo
musim działać, mocom , myślom i czynem, bo ja jusz tego nie mogem , serducho mnje penknie w końcu jak ten mój kolega Krzyś ciongle coś ma i cierpi , a teras znuf siem nowe przyplontało , paczajta
viewtopic.php?p=11874341#p11874341
viewtopic.php?f=46&t=127552
a to mój kolega Krzyś , bardzo dzielny kotek

i ja sem podjoł decyzjem,że pomocy jakiej musimy zrobić na leczenie i badanie i fogule , wchodzita w to ? Bendzie miło a i se w niebje chmurkem wykupicie za dobre serducho

Bazarek trwa 7 dni od pierwszej oferty , koszty wysyłki ponosi szczęśliwy Nabywca

Paczajta , co my pszygotowali
1. Zestaw koci : drapak tekturowy, miska ceramiczna , kocyk tęczowy wyrobu Tuliński i S-ka

cw: 25zł licytuje FElunia

za 33zł licytuje Wasylisa

za 40zł licytuje FElunia

wylicytowała FElunia

2. Zestaw koci : drapak tekturowy, myszka nakręcana , kocyk flauszowy na krzesło z uchwytami na rzepy ( po niemowlaku)

cw: 20zł -licytuje aleusha

wylicytowąła aleusha

3. Zestaw dla Dużej: narzutka w pięknej czerwieni,rozmiar 46, wąskie rękawy , bardzo miły materiał, lejacy i miękki, książeczka z kolekcji mini , mini żel pod prysznic Yves Rocher

cw: 25zł
4. Zestaw dla Dużego : pianka do golenia Yves Rocher , kocyk wjelce męski na zamówienie w dwóch wariantach : szarym lub brązowym

pianka opis i cena katalogowa https://www.yves-rocher.pl/pianka_do_go ... _wrazliwej
cw: 35zł - licytuje kocka

wylicytowała kocka

5. Zestaw zjelony : drapak, pojemnik dla tustych futerek na odchudzanie stimulo (kupiony w zooplusie, używany,ale w idealnym stanie , dodam że efekt gwarantowany ) , kocyk zjelony na zamówienie

kocyk-kolory dostępne

cw: 40zł -licytuje wtenczas

za 45zł licytuje bemola

za 50zł licytuje wtenczas

wylicytowała wtenczas

Do każdego zestawu ośmiorniczka gratis od Tulinka

Tulinek zaprasza

dodatek w opcji KT 15zł
Oferujemy jeszcze matę z zooplusa zieloną nową , nie wiem jak nazwać ten materiał, ale nieprzemakalny na pewno, dla psa do auta na tylna kanapę nadaje sie na pewno , na ziemię na piknik także, bo ma tą izolację

podsumowanie:
mir.ka - wpłata pomocowa 20zł

alessandra -wpłata pomocowa 20zł
FElunia : 40zł

aleusha: 20zł

kocka : 35zł

wtenczas : 50zł

razem : 185zł dziękuję kochani