Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Biedne maleństwo - to prawdziwe szczęście, że teraz ma dom, na jaki zasługuje, czyli super dom![]()
Ci jej poprzedni opiekunowie to jakieś osobniki kompletnie odczłowieczone.
Za trzustkę Dżygita i dalszą aklimatyzację Nemi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mziel52 pisze:Jedno jest pewne, kocina miała całkiem nieodpowiedzialnego właściciela/pseudohodowcę? Przykład kolejnej pani, na którą miała pecha trafić, pokazuje, że kot o oryginalnym wyglądzie częściej skłania do pochopnych decyzji ludzi nienadających się do roli kociego opiekuna.
Zaczipowana nie była.
małgosia72 pisze:Bardzo się cieszę Kasiu, że wreszcie jesteś i to z nowym domownikiem. Wrócił mój ulubiony wątek do podczytywania, mam nadzieję na obszerne opisy poczynań Nemi i reszty towarzystwa
casica pisze:pole do popisu dla Justyna, specjalisty od tuczu kotów
Gutek pisze:Czasem czytam sobie tutaj, nie odzywałam się, dzisiaj ten pierwszy raz. Zostań.
Lifter pisze:Ot, co.
Nie modzi tworza to forum, a ludzie.
jozefina1970 pisze:Też chciałam to napisać: zostań!casica pisze:pole do popisu dla Justyna, specjalisty od tuczu kotów
No co - w końcu kotom też należy się porządny tucz!
casica pisze:Mogę wynajmować Justyna do zabiedzonych kotów
jozefina1970 pisze:casica pisze:Mogę wynajmować Justyna do zabiedzonych kotów
No, przykro mi - ja też raczej tuczę![]()
Koty
Siebie![]()
Mała musi być przeurocza
casica pisze:jozefina1970 pisze:casica pisze:Mogę wynajmować Justyna do zabiedzonych kotów
No, przykro mi - ja też raczej tuczę![]()
Koty
Siebie![]()
Mała musi być przeurocza
Własnie wciągnęła kolejne pół kocięcej puszeczkiWciągnęłaby więcej, ale jakieś resztki rozsądku mi zostały
casica pisze:Własnie wciągnęła kolejne pół kocięcej puszeczkiWciągnęłaby więcej, ale jakieś resztki rozsądku mi zostały
felin pisze:koty u mnie zaczynają się od 6,5 kilo, a znajomi weci nie mogą się nadziwić, że różne bidy osiągają takie wyniki.
mziel52 pisze:felin pisze:koty u mnie zaczynają się od 6,5 kilo, a znajomi weci nie mogą się nadziwić, że różne bidy osiągają takie wyniki.
A na ilu kilo kończą? U mnie jedna żarłoczna objadająca stado podchodzi pod 8 i jestem przerażona![]()
Przekonywanie jedzeniem nowego kociego lokatora, że właśnie trafił do raju, to jedna z większych przyjemności dokacania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murfel i 98 gości