MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Popraw słodziaczek w tytule
Z klawiatury mi to zdjęłaś
Zżarło mi "o"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Popraw słodziaczek w tytule
Zżarło mi "o"
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Popraw słodziaczek w tytule
Zżarło mi "o"
noooooooooooo
Ewa L. pisze:Dzisiaj to ja normalnie chyba zaraz idę spać. Muli mnie strasznie a tym bardziej jak widzę obok śpiącą w budce Zuzię - na nią można patrzeć godzinami![]()
![]()
![]()
Pola buszuje w przedpokoju ale żwirek przypasował bo już w kuwecie była.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Dzisiaj to ja normalnie chyba zaraz idę spać. Muli mnie strasznie a tym bardziej jak widzę obok śpiącą w budce Zuzię - na nią można patrzeć godzinami![]()
![]()
![]()
To jest normalnie nienormalne
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Dzisiaj to ja normalnie chyba zaraz idę spać. Muli mnie strasznie a tym bardziej jak widzę obok śpiącą w budce Zuzię - na nią można patrzeć godzinami![]()
![]()
![]()
Dodam więcej - normalnie idę spać
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Dzisiaj to ja normalnie chyba zaraz idę spać. Muli mnie strasznie a tym bardziej jak widzę obok śpiącą w budce Zuzię - na nią można patrzeć godzinami![]()
![]()
![]()
Dodam więcej - normalnie idę spać
wiesz co, dzisiaj jakiś kiepski dzień jest, ja to takie chodzące zwłoki jestem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości