Felicita,Sevenek&Bohun.W DT Fox i Adaś, Marlon w DS. Fox (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 04, 2017 10:24 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

FElunia pisze:Taka historyjka z domu Marlona:
"Maniek uwielbia zielony groszek ja natomiast nie takze zawsze jemy razem.
Maniek za groszek jest w stanie zabić
A tym razem jadł groszek jak zwykle poszedł Marlon, a Maniek łapą podsunął mu zieloną kulkę pod nos....
Marlon natomiast groszek zjadl ale chyba bardziej z grzecznosci bo po następny nie wrócił:))"

Marlon i rezydent Maniek
Obrazek

Bardziej Marlon wygląda na dorosłego kocura a Maniek na kociaka. Czyżby Marlon w swoich przodkach miał main cona? :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro paź 04, 2017 14:28 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

Marlon i rezydent Maniek
Obrazek[/quote]

piękny widok :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw paź 05, 2017 16:04 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek. A w DT Marlon, Fox i A

mir.ka pisze:
FElunia pisze:
mir.ka pisze:
FElunia pisze:https://www.facebook.com/groups/1573730219611789/?pnref=story

Dla tych, dla których życie bez książek jest niewyobrażalne (czyli takich jak ja). W Ślepaczkowej biblioteczce na Facebooku czeka mnóstwo książek (co dwa tygodnie są nowe), a jednocześnie można pomóc kotom niewidomym i niedowidzącym. Można zatem książki "wylicytować" w zamian za darowiznę na Ślepaczki, można też przekazać książki do biblioteczki (oczywiście mile widziane książki, które sami chcielibyście przeczytać, a nie np. "Wpływ surowej fazy glicerynowej, powstałej w wyniku estryfikacji oleju posmażalniczego, na przyrost masy organicznej roślin " ;)
Zapraszam i polecam pamięci <3

Elu chciałam licytować 2 książki:

Zaklinacz kotów i Hobbit

Biegnę zalicytować! Hobbit a za wyw. Ale co z Zaklinaczem? Jest już za 30 zł!

to tylko Hobbita

Elu jak tam licytacja? do kiedy jest? ciężko cos teraz zobaczyć bez logowania :placz:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw paź 05, 2017 16:10 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek. A w DT Marlon, Fox i A

mir.ka pisze:
mir.ka pisze:
FElunia pisze:
mir.ka pisze:

Dla tych, dla których życie bez książek jest niewyobrażalne (czyli takich jak ja). W Ślepaczkowej biblioteczce na Facebooku czeka mnóstwo książek (co dwa tygodnie są nowe), a jednocześnie można pomóc kotom niewidomym i niedowidzącym. Można zatem książki "wylicytować" w zamian za darowiznę na Ślepaczki, można też przekazać książki do biblioteczki (oczywiście mile widziane książki, które sami chcielibyście przeczytać, a nie np. "Wpływ surowej fazy glicerynowej, powstałej w wyniku estryfikacji oleju posmażalniczego, na przyrost masy organicznej roślin " ;)

Zaklinacz kotów i Hobbit

to tylko Hobbita

Elu jak tam licytacja? do kiedy jest? ciężko cos teraz zobaczyć bez logowania :placz:

Na razie nikt mnie nie przebił

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Czw paź 05, 2017 16:16 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek. A w DT Marlon, Fox i A

mir.ka pisze:
mir.ka pisze:
FElunia pisze:
mir.ka pisze:

Zaklinacz kotów i Hobbit

to tylko Hobbita

Na razie nikt mnie nie przebił[/quote]

no to pilnuj i dawaj znać od razu
a kiedy sie kończy?
Obrazek

mir.ka

Post » Czw paź 05, 2017 16:45 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

W sobotę

FElunia

Post » Czw paź 05, 2017 17:12 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

FElunia pisze:Taka historyjka z domu Marlona:
"Maniek uwielbia zielony groszek ja natomiast nie takze zawsze jemy razem.
Maniek za groszek jest w stanie zabić
A tym razem jadł groszek jak zwykle poszedł Marlon, a Maniek łapą podsunął mu zieloną kulkę pod nos....
Marlon natomiast groszek zjadl ale chyba bardziej z grzecznosci bo po następny nie wrócił:))"

Marlon i rezydent Maniek
Obrazek

Cudnie :1luvu: jaka miłość .

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie paź 08, 2017 19:24 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

Prosimy o kciuki za Foxa... jest źle. Nie je, nie pije, wymiotuje. Od wczoraj walczymy o niego, kroplówki, leki... Pp i FIP niby nie, ale nie wiemy co, a kot słabiutki...
Obrazek

FElunia

Post » Nie paź 08, 2017 19:26 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

O rany , trzymaj sie kocie :201461

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Nie paź 08, 2017 19:30 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

Kocurku najmocniejsze :ok: :ok: :201461
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Nie paź 08, 2017 19:37 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

kurczę no, jesteśmy z Wami.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie paź 08, 2017 20:24 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

Trzymaj się kotuniu !
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon paź 09, 2017 8:25 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohun.W DT Fox i Adaś, a Marlon

Elu, najmocniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trzymajcie się, kochani.
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

[poprzednia][następna]