MonikaMroz pisze:https://youtu.be/PqbLKe4A-fk
Leniwiec pospolity

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:https://youtu.be/PqbLKe4A-fk
MonikaMroz pisze:Bagi dzisiaj znów nie chciała żebym wychodziła do pracy. Ocierała sie, mruczała... A potem takie miała smutne rozczarowane oczka jak zamykałam za sobą drzwi![]()
![]()
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Bagi dzisiaj znów nie chciała żebym wychodziła do pracy. Ocierała sie, mruczała... A potem takie miała smutne rozczarowane oczka jak zamykałam za sobą drzwi![]()
![]()
po powrocie serdecznie Cię przywita
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Bagi dzisiaj znów nie chciała żebym wychodziła do pracy. Ocierała sie, mruczała... A potem takie miała smutne rozczarowane oczka jak zamykałam za sobą drzwi![]()
![]()
Cały czas myśle o jakimś drugim futerku. Może nie byłaby taka smutnaChoc ona jest za mną bardzo wiec mogłaby czuć się odrzucona jakby był drugi kociak
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Bagi dzisiaj znów nie chciała żebym wychodziła do pracy. Ocierała sie, mruczała... A potem takie miała smutne rozczarowane oczka jak zamykałam za sobą drzwi![]()
![]()
Cały czas myśle o jakimś drugim futerku. Może nie byłaby taka smutnaChoc ona jest za mną bardzo wiec mogłaby czuć się odrzucona jakby był drugi kociak
MonikaMroz pisze:Bagi dzisiaj znów nie chciała żebym wychodziła do pracy. Ocierała sie, mruczała... A potem takie miała smutne rozczarowane oczka jak zamykałam za sobą drzwi![]()
![]()
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Bagi dzisiaj znów nie chciała żebym wychodziła do pracy. Ocierała sie, mruczała... A potem takie miała smutne rozczarowane oczka jak zamykałam za sobą drzwi![]()
![]()
ona wcześniej była sama to niekoniecznie moze jej sie podobać towarzystwo drugiego kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek, zuza i 916 gości