Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Mary ale to Zula weszła pod łóżko i nie wychodzi spod niego? czy chodzi sobie po mieszkaniu?
MalgWroclaw pisze:Jak kotka w życiu nie widziała obróżki, to może się wystraszyć na maks
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Mary ale to Zula weszła pod łóżko i nie wychodzi spod niego? czy chodzi sobie po mieszkaniu?
Weszła za telewizor. Pochodziła wczoraj pod wieczór, kiedy mnie nie było - trafiła do kuchni. W nocy, a właściwie nad ranem, zabunkrowała się za pralką. Potem wróciła za tv
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Mary ale to Zula weszła pod łóżko i nie wychodzi spod niego? czy chodzi sobie po mieszkaniu?
Weszła za telewizor. Pochodziła wczoraj pod wieczór, kiedy mnie nie było - trafiła do kuchni. W nocy, a właściwie nad ranem, zabunkrowała się za pralką. Potem wróciła za tv
czyli nie jest źle, kocia wychodzi z ukrycia
po prostu trzeba dać jej trochę czasu żeby się ogarnęła i ośmieliła
![]()
![]()
klaudiafj pisze::ok:![]()
a jak wyglada Zula?
MB&Ofelia pisze:Skoro potrzebuje ukrycia, to weź jej przynieś jakiś fajny kartonik i postaw gdzieś przy ścianie, ale tak żeby widziała cały pokój. Możesz położyć jej tam jakiś kocyk (myślę że nie zawadzi kapnąć walerianą albo posypać kocimiętką). Jak zaakceptuje kryjówkę, to będzie mogłą cię obserwować i czuć się bezpieczna w "kryjówce".
Hannah12 pisze:Marysiu a może spróbuj z Zylkene. To jest jest lek uspakajający u mnie zdawał egzamin.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Marysiu a może spróbuj z Zylkene. To jest jest lek uspakajający u mnie zdawał egzamin.
Skąd go wziąć?
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Marysiu a może spróbuj z Zylkene. To jest jest lek uspakajający u mnie zdawał egzamin.
Skąd go wziąć?
U weta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], paulaxoxo i 62 gości