takie jak Tobie się podobają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:mają niecałe 4 miesiące, a być może ważą po 2,5 kg![]()
![]()
a Twoja Lady ile ważyła w tym wieku? bo też jest dość duża
Zefir pisze:Co się ostatnio dzieje z tym zooplusem
Ale obstawiam, że zwrócą Ci za ten drugi worek i nawet nie będziesz musiała go odsyłaćmir.ka pisze:mają niecałe 4 miesiące, a być może ważą po 2,5 kg![]()
![]()
Lady początkowo powoli rosła, wydawało się, że wyrośnie na małego kota. Dopiero po kastracji zaczęła szybciej rosnąć. W wieku 4 miesięcy ważyła 1.8 kg
mir.ka pisze:Zefir pisze:Co się ostatnio dzieje z tym zooplusem
Ale obstawiam, że zwrócą Ci za ten drugi worek i nawet nie będziesz musiała go odsyłaćmir.ka pisze:mają niecałe 4 miesiące, a być może ważą po 2,5 kg![]()
![]()
Lady początkowo powoli rosła, wydawało się, że wyrośnie na małego kota. Dopiero po kastracji zaczęła szybciej rosnąć. W wieku 4 miesięcy ważyła 1.8 kg
dzisiaj przysłali mi tylko fakturę na której jest jeden worek żwiru, jeszcze za nią nie zapłaciłam bo mam na to 14 dni
żwir faktycznie dobrze się zbryla, ale mozna wyrzucać go tylko do pojemnika co w naszej sytuacji - 4 koty i własny pojemnik na śmieci ,nie jest tak do końca praktyczne, mam go tylko w jednej kuwecie z czterech
kocurki może za jakieś dwa miesiace będa kastrowane, byłe po tym nie zaczęły jeszcze bardziej rosnąć bo będa pantery![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Zefir pisze:Co się ostatnio dzieje z tym zooplusem
![]()
dzisiaj przysłali mi tylko fakturę na której jest jeden worek żwiru, jeszcze za nią nie zapłaciłam bo mam na to 14 dni
żwir faktycznie dobrze się zbryla, ale mozna wyrzucać go tylko do pojemnika co w naszej sytuacji - 4 koty i własny pojemnik na śmieci ,nie jest tak do końca praktyczne, mam go tylko w jednej kuwecie z czterech
kocurki może za jakieś dwa miesiace będa kastrowane, byłe po tym nie zaczęły jeszcze bardziej rosnąć bo będa pantery![]()
Zefir to ile teraz Lady ma ( wiek i waga) bo mnie ze zdjęć się wydaje ,że to raczej drobna koteczka.
Pola jak była na pierwszym szczepieniu ważyła niecały kg a miała 10 tyg. Jak ją sterylizowałam w wieku prawie 6 mieś. ważyła ok 3 kg. Teraz ma 6,5 roku i waży 6,40 kg co w porównaniu z 10 letnią Zuzią ważącą 3,30 kg to mega kocica.
Zefir pisze:Lady jest raczej średniego wzrostu, waży ok. 4,7 kg, ale początkowo zapowiadało się, że będzie ważyła może z 3 kg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 215 gości