Kaska pisze: jak upolujesz pajaka to nie zabiera![]()
Bazylia
Bazylia, dziemki za cynka, od dziś polujem tylko na pajonki!

Figunia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaska pisze: jak upolujesz pajaka to nie zabiera![]()
Bazylia
Kaska pisze:eeee- nasza to wrzeszczy i wola pomocy
boi sie![]()
podobno alergie ma
raz to siedziala z nami w lazience a TZ z drugiego konca miasta jechal pszczole wypuszczac
B&B
kasik30 pisze:Kaska pisze:eeee- nasza to wrzeszczy i wola pomocy
boi sie![]()
podobno alergie ma
raz to siedziala z nami w lazience a TZ z drugiego konca miasta jechal pszczole wypuszczac
B&B
HihiTo tmietna ta Wasa
![]()
![]()
Znacy ona by nie doceniła upolowanej pscoły... widać woli muchy...?
Figunia
Kaska pisze:najbardziej sie cieszy jak jej myszke zabawke przynosze - bardzo ja lubi rzucac - to jej podaje
Bazylia
kasik30 pisze:Kaska pisze:najbardziej sie cieszy jak jej myszke zabawke przynosze - bardzo ja lubi rzucac - to jej podaje
Bazylia
Nasza woli piłeczki... Figunia mówi, że czasem się trzeba z ludźmi pobawić żeby się nie nudzili to też Kasikowi przynosi... ja tam wolę się bawić sama albo Figunią, za pomocą pacania jej łapką![]()
![]()
Tosia
kasik30 pisze:A pefnie, pefnie... my to s Tośkom polujemy tylko na muchy na razie, bo jak Kasik zobacyła, ze kcemy pscołe co wleciała do pokoju to siem zuciła na tom pscołe i jom sama złapała!Ja nie wiedziałam, ze ludzie lubiom pscoły!
![]()
Kaska pisze: Balbina jest fajna - bo mozna sie z nia na ostro pobawic ( i po roku to nawet pospac razem juz mozna bylo)
ale jak kaska lubi rzucac myszki to trezba je szybciutko przynosic, nieprawdaz ?
moze jej sie jakis miesien w lapie wyrobi ?
Bazylia
Majorka pisze:kasik30 pisze:A pefnie, pefnie... my to s Tośkom polujemy tylko na muchy na razie, bo jak Kasik zobacyła, ze kcemy pscołe co wleciała do pokoju to siem zuciła na tom pscołe i jom sama złapała!Ja nie wiedziałam, ze ludzie lubiom pscoły!
![]()
Zjadła jom? Zywom?I nie spuchła jak balonik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości