Z pamiętnika Białko-Tosi (za TM :( ) i Figi (za TM :( )

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2005 21:46

Kaska pisze: jak upolujesz pajaka to nie zabiera 8)
Bazylia
:wink:

Bazylia, dziemki za cynka, od dziś polujem tylko na pajonki! 8O :twisted:
Figunia :D
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Czw maja 12, 2005 21:56

[quote="Kaska]

Myślis? :roll: Znacy jak to?? Zabrała sikorkę i ją zezarła?? SAMA??? 8O Nie podzieliła się z koteckami???? 8O :evil:[/quote]
jak upolujesz pajaka to nie zabiera 8)
Bazylia
:wink:[/quote]

No - on wsystko co upolujem albo mam zamiar dopiero to łapie i wypusca. Nietopeza mi zabrała zanim złapałam, swierscowi zdązyłam urwać nogem, jak takie duze w paski latało po tarasie to biegała i psikała takim śmierdzoncym zaby wcale nie wleciało. Sikorkem zdązyłam tylko złapać ale i tak mi zabrała. Nie widziałam cy zezarła ale wsystko mozliwe - rano było - mogła na sniadanie zjeść. A mnie wyzywała od mordercuf. To siem obraziłam i posłam polować na drugom sikorkem :evil:
Pajonki i biedronki nie som smace - za to ćmy, muchy i komary mniam , mniam...A ćmy robiom takie fajne mazy na ścianie :D

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Czw maja 12, 2005 22:02

Zaraz mordercuf... ! No, to chyba psesada jakaś, psecies gównie to o polowanie chodzi, resta jest milceniem, czys nie? Miodusia
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw maja 12, 2005 22:19

A pefnie, pefnie... my to s Tośkom polujemy tylko na muchy na razie, bo jak Kasik zobacyła, ze kcemy pscołe co wleciała do pokoju to siem zuciła na tom pscołe i jom sama złapała! 8O Ja nie wiedziałam, ze ludzie lubiom pscoły! 8O To ja teraz bendem Kasikowi polować pscoły i psynosić jako trofeum, niech tes sobie poje biedacka, w końcu casem MY jom mozemy nakarmić s Tosiom, nie? :lol:

kasik30

Post » Czw maja 12, 2005 22:21

eeee- nasza to wrzeszczy i wola pomocy
boi sie 8O
podobno alergie ma
raz to siedziala z nami w lazience a TZ z drugiego konca miasta jechal pszczole wypuszczac
B&B
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Czw maja 12, 2005 22:25

Kaska pisze:eeee- nasza to wrzeszczy i wola pomocy
boi sie 8O
podobno alergie ma
raz to siedziala z nami w lazience a TZ z drugiego konca miasta jechal pszczole wypuszczac
B&B

Hihi :lol: To tmietna ta Wasa 8O :lol: :ryk: Znacy ona by nie doceniła upolowanej pscoły... widać woli muchy...? :lol:
Figunia

kasik30

Post » Czw maja 12, 2005 22:27

kasik30 pisze:
Kaska pisze:eeee- nasza to wrzeszczy i wola pomocy
boi sie 8O
podobno alergie ma
B&B

Hihi :lol: To tmietna ta Wasa 8O :lol: :ryk: Znacy ona by nie doceniła upolowanej pscoły... widać woli muchy...? :lol:
Figunia

najbardziej sie cieszy jak jej myszke zabawke przynosze - bardzo ja lubi rzucac - to jej podaje
Bazylia
Obrazek

Kaska

Post » Czw maja 12, 2005 22:34

Kaska pisze:najbardziej sie cieszy jak jej myszke zabawke przynosze - bardzo ja lubi rzucac - to jej podaje
Bazylia

Nasza woli piłeczki... Figunia mówi, że czasem się trzeba z ludźmi pobawić żeby się nie nudzili to też Kasikowi przynosi... ja tam wolę się bawić sama albo Figunią, za pomocą pacania jej łapką 8O :lol:
Tosia

kasik30

Post » Czw maja 12, 2005 23:30

kasik30 pisze:
Kaska pisze:najbardziej sie cieszy jak jej myszke zabawke przynosze - bardzo ja lubi rzucac - to jej podaje
Bazylia

Nasza woli piłeczki... Figunia mówi, że czasem się trzeba z ludźmi pobawić żeby się nie nudzili to też Kasikowi przynosi... ja tam wolę się bawić sama albo Figunią, za pomocą pacania jej łapką 8O :lol:
Tosia

Balbina jest fajna - bo mozna sie z nia na ostro pobawic ( i po roku to nawet pospac razem juz mozna bylo :D )
ale jak kaska lubi rzucac myszki to trezba je szybciutko przynosic, nieprawdaz ?
moze jej sie jakis miesien w lapie wyrobi ?
Bazylia
Obrazek

Kaska

Post » Pt maja 13, 2005 10:11

kasik30 pisze:A pefnie, pefnie... my to s Tośkom polujemy tylko na muchy na razie, bo jak Kasik zobacyła, ze kcemy pscołe co wleciała do pokoju to siem zuciła na tom pscołe i jom sama złapała! 8O Ja nie wiedziałam, ze ludzie lubiom pscoły! 8O

Zjadła jom? Zywom? 8O I nie spuchła jak balonik?
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt maja 13, 2005 23:35

Kaska pisze: Balbina jest fajna - bo mozna sie z nia na ostro pobawic ( i po roku to nawet pospac razem juz mozna bylo :D )
ale jak kaska lubi rzucac myszki to trezba je szybciutko przynosic, nieprawdaz ?
moze jej sie jakis miesien w lapie wyrobi ?
Bazylia

Ano pewnie... będzie sprawniej miski z jedzeniem nosiła :lol:
Tośka

Majorka pisze:
kasik30 pisze:A pefnie, pefnie... my to s Tośkom polujemy tylko na muchy na razie, bo jak Kasik zobacyła, ze kcemy pscołe co wleciała do pokoju to siem zuciła na tom pscołe i jom sama złapała! 8O Ja nie wiedziałam, ze ludzie lubiom pscoły! 8O

Zjadła jom? Zywom? 8O I nie spuchła jak balonik?

No właśnie nie wiemy! Bo potem to jus pscoły nie było! 8O Ale zywom to chyba nie, psecies by jej bzycala w bzuchu! :lol:
Figunia

kasik30

Post » Sob maja 14, 2005 20:47

Maga

Od: Czw kwi 01, 2004 17:51

Post » Sob maja 14, 2005 23:01

Cześć Pannice! :D
Co u Was słychować?
Czy Kasik grzeczny i czy Wujo też grzeczny? :D
Pozdrowienia od Ewci i reszty bandy.

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie maja 15, 2005 0:49

Ojejciu, Zosia!!! Ty weź, u nas w porządeczku, ale co u Ciebie?? Zdrowiejesz nam w końcu?? :roll: No Kasik grzeczny, wujo też grzeczny (a jaką pięęękną moskitierę nam założył na oknie w sypialni, żebyś Ty widziała!!! :D ), my dziś dostałyśmy surową wołowinkę, Kasik chyba chciała nas przeprosić za to, że znów nas zostawiła, niby miała jechać tylko po wuja na dworzec, a nie było jej i nie było... :evil: A potem przyszła, z wujem, ale potem przyszły jakieś tabuny ludzi w gości i wyspać się nie było można bo jakaś ciocia Figunię nawet na kolanach Kasika dorwała i duźdała :evil: No ale już poszli na szczęście, teraz wyczerpane możemy w końcu iść spać :D

kasik30

Post » Pon maja 16, 2005 21:40

Z pamiętnika dziewczyn:
---------------------------------------------------------------------------

-No i co sie gupio pacys? http://upload.miau.pl/1/14523.jpg
-Somsiadka osalała! :roll: Zeby w niedziele pranie na balkonie wiesać :!: :?: 8O http://upload.miau.pl/1/14524.jpg
-Cy tam jest pscoła :?: :?: http://upload.miau.pl/1/14525.jpg
-eee... to wujo zdjencia robi.. siem usmiechnij lepiej http://upload.miau.pl/1/14526.jpg
Moje panienki
Obrazek

wujo sredniak

Od: Nie mar 06, 2005 23:58

[poprzednia][następna]