Znamy sie kilka lat mimo tego co sie wokół mnie tu dzieje one wciąż sa ze mną

Miałam już różne tytuły u zbieraczki itd teraz przyszedł czas na ten..Czy mi smutno nie , żal mi ludzi co nie znając oczerniają.Mam dużo kotów powinnam być pokorna jak baranek

Napiszę tak nigdy nie byłam pokorna , zawsze odbiegałam od tłumu ..Z czasem przyszły koty , jeden drugi...Kiedyś miałam znajomych bo powiedzieć przyjaciel w tych czasach no to

.Byłam zmartwiona no chwilę , myślałam nie spałam ..wiedziałam nie robie nic złego .Więc dlaczego inni tak reagują bo , bo są puści widzą tylko siebie ..Mają swój marny , poukładany sztuczny świat
, Ja mam swój zasikany ale prawdziwy , nie potrzebuje przyjaciół ...Moimi przyjaciółmi są koty , czy mam humor , czy nie one zawsze sa przy mnie ..Każda bida znaleziona , gdy znajdzie swój domek i zdjęcia z domku to daje mi siłę i kopa ..Daje mi na tyle siłę żeby dla osób które mają mnie za zbieraczkę , jestem dla nich bezczelna tak jak oni dla mnie..Oni mnie obrażają ja tylko odpowiadam

Nie czuje się zbieraczkom , wydaje koty i psy ...Ktoś nam pomoże rozliczę się , dziękuje ..Nic więcej nie moge ..a mieszkam no tu nie ma fundacji nic , przypomne że w tamtym roku Fundacja Kocia Dolina zostawiła mnie z czterema maluchami co wyciągłam z murku...Wiedzieli ile mam kotów i co NO powiedzieli zabiorą i nas olali koty mam.Więc no sielanka.
I wciąż się dziwie że znasz kogoś tyle lat , byliście u siebie i co ..Ten ktoś uległ wpływowi innej tej która potrafi mówic i pisac ...A w domu żadnego zwierzaka ..Olał cię zmieszał z błotem za co , to jest pytanie..Tak Ala czy Alab108 o tobie piszę ...Co u Grażyny...i dwóch innych ..
Ja nigdy nie bede taka słaba , nigdy ...Wiem ze nie jestem złym człowiekiem , pochyle sie nad starcem , pijakiem .Zabiore takiego zwierzaka którego ktoś by nie dotknął bo sie brzydzi...Ja się niczego nie boje , życie pisze nam różne scenariusze ..Powinniśmy je brać z podniesioną głowa , jak to mówią raz na wozie raz pod nim..No samo życie ...
Brzydzę się ludźmi , pustymi , co potrafią się zmienic pod wpływem kogoś co znają chwilę ..Przekreślić przez tego kogoś , ta osobę co znaja tak długo ..Ta osoba im dał swojego kota dziękował im zawsze za taki wspaniały domek..I co i no przykro , to mnie uświadomiło w tym że już nigdy nikomu nie zaufam ...Iwonka odeszła Iwoo1 byłyśmy jak siostry , jest zawsze w mojej pamięci..

I zycie toczy się dalej ...A ja nie będe nikomu lizała tyłka ...Proste

To zawsze aktualne

Zanim kogoś ocenisz..

Do posłuchania mimo wieku mam tyle energii co wokalista

https://www.youtube.com/watch?v=T6GwRBxgTls
Zdjęcia kotów , no znacie je ..\
Zapraszam tych co sa ok , sa tyle lat z nami

Ostatni wątek viewtopic.php?f=1&t=166501&p=11845457#p11845457

I Farci i te co tak bardzo starasz sie im przypodobać ....Razem plujecie jadem no od nas na dobry początek

[...]