Kocie dobre ale swoje to już be

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:U mnie z przeżarcia tylko raz był paw w wykonaniu Małej Czarnej. Po zeżarciu garści tłustych okrawków (odkrajałam przy krojeniu barfa). Nażarła się, poszła do sypialni na parapet i amciu uciekło kotkowi brzuszka.
A ja musiałam wydłubywać te tłuste ochłapki spomiędzy żeberek kaloryfera![]()
Ofelia po obżarstwie rybnym miała inną przygodę - pos...ała się w nocy na poduszkę
Ewa L. pisze:Twoja poduszkę ?![]()
![]()
agusialublin pisze:Wy też tak macie że jak kocie kłaki wpitalacie to wrażenia to na Was nie robi? Kocie kudły mam wszędzie, kwestia czasu i pewnie sama się zakłaczę. Nawet już macham ręką na kłaki w jedzeniu bo nie mam siły ich już wyciągać. Ale jak zdarzy mi się że w jedzeniu mam własny włos to normalnie torsji dostaję, koszmarnie.
Kotina pisze:agusialublin pisze:Wy też tak macie że jak kocie kłaki wpitalacie to wrażenia to na Was nie robi? Kocie kudły mam wszędzie, kwestia czasu i pewnie sama się zakłaczę. Nawet już macham ręką na kłaki w jedzeniu bo nie mam siły ich już wyciągać. Ale jak zdarzy mi się że w jedzeniu mam własny włos to normalnie torsji dostaję, koszmarnie.
Dokładnie identyczne mam odczucia do Twoich .... i też pomyślałam o odkłaczaniu ... siebie![]()
Włos ludzki w jedzeniu - ohyda![]()
Koci się wyjmuje i konczy jedzonko ...
Koty ze mną śpią - co najmniej 3-4 szt ... dlatego zawsze pod ręką mam wodę do picia, co by ewentualne kłaczki ... zapić![]()
![]()
![]()
Kotina pisze:agusialublin pisze:Wy też tak macie że jak kocie kłaki wpitalacie to wrażenia to na Was nie robi? Kocie kudły mam wszędzie, kwestia czasu i pewnie sama się zakłaczę. Nawet już macham ręką na kłaki w jedzeniu bo nie mam siły ich już wyciągać. Ale jak zdarzy mi się że w jedzeniu mam własny włos to normalnie torsji dostaję, koszmarnie.
Dokładnie identyczne mam odczucia do Twoich .... i też pomyślałam o odkłaczaniu ... siebie![]()
Włos ludzki w jedzeniu - ohyda![]()
Koci się wyjmuje i konczy jedzonko ...
Koty ze mną śpią - co najmniej 3-4 szt ... dlatego zawsze pod ręką mam wodę do picia, co by ewentualne kłaczki ... zapić![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:Włosy mi wyłażą![]()
no żesz
Poszłam do drogerii kupić coś co by pomogło i zgłupiałamspecyfików cały ogrom ale który najlepszy
![]()
Doczytałam się w internecie że na wypadanie włosów pomagają wcierki z naparu z kozieradki. No więc zakupiłam sobie tą kozieradkę. Zrobiłam napar i zgadnijcie czym on pachnie![]()
ROSOŁEMNacieram na noc ale i tak w ciągu dnia jedzie ode mnie na odległość rosołem
![]()
![]()
W sumie to ja rosół bardzo lubię jeść
agusialublin pisze:Włosy mi wyłażą![]()
no żesz
Poszłam do drogerii kupić coś co by pomogło i zgłupiałamspecyfików cały ogrom ale który najlepszy
![]()
Doczytałam się w internecie że na wypadanie włosów pomagają wcierki z naparu z kozieradki. No więc zakupiłam sobie tą kozieradkę. Zrobiłam napar i zgadnijcie czym on pachnie![]()
ROSOŁEMNacieram na noc ale i tak w ciągu dnia jedzie ode mnie na odległość rosołem
![]()
![]()
W sumie to ja rosół bardzo lubię jeść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości