Rude jest piękne...♥♥♥♥cz.19- Frania do adopcji :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 27, 2017 15:48 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

Kocurki, a raczej kocury bo ważą - Kubuś 1810g a Nocuś 1780g, były w piątek na drugim szczepieniu, miały też robione testy na FeLV (-) :D Chłopaki gotowe do adopcji tylko nikt o nich nie dzwoni, ale poczekamy na odpowiednie domki, o ile mojego do tego czasu nie rozniosą :strach: :strach:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 27, 2017 16:10 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

Super wieści o Wikusi, oby ze zdrowiem było w porządku. :ok:
Czy dobrze zrozumiałam, że ci ludzie mają już kotkę od Ciebie?
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie sie 27, 2017 18:20 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

Super :)
Dla Wikusi :ok: :ok: :ok: :ok: w nowym domku :)
I dla chłopaków też żeby się dobre domki znalazły :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon sie 28, 2017 9:14 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

mimbla64 pisze:Super wieści o Wikusi, oby ze zdrowiem było w porządku. :ok:
Czy dobrze zrozumiałam, że ci ludzie mają już kotkę od Ciebie?

Nie całkiem. W tej samej rodzinie ale u dwóch braci w różnych domach.
Mam nadzieję ,ze dodatkowe badania Wikusi wyjaśnia co jej dolega.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon sie 28, 2017 9:15 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

MonikaMroz pisze:Super :)
Dla Wikusi :ok: :ok: :ok: :ok: w nowym domku :)
I dla chłopaków też żeby się dobre domki znalazły :ok:

Oj przydałyby się, bo strasznie rozrabiają, ku niezadowoleniu domowników.
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 28, 2017 14:24 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-3 kociaki do adopcji :)))

mir.ka pisze:
FElunia pisze:Mireczko, co z Wiki?

Wikusia pojechała w środę do swojego domku w rodzinie Kleo. Cały czas miałam obawy bo ona jeszcze w środę po południu miała ten swój atak i nie wiedziałam czy z nią jechać. Ale jej domek wiedział o jej zdrowiu i postanowiłam ,ze pojedziemy, zobaczę jak Wikusia będzie sie z nimi czuła, porozmawiamy i wtedy podejmę decyzję czy ją tam zostawić. To młodzi ludzie ale kochający zwierzęta, nawet ich nie jedzą :wink: Wikusia siedziała cały czas u nich na kolanach i było jej dobrze. Opowiedziałam wszystko o niej, o tych jej dziwnych atakach , powiedzieli ,że będą ją sami diagnozować i leczyć, nawet gdyby to była padaczka. Nie rozmyslili sie nawet nastepnego dnia jak jej sie to znowu przytrafiło. To jest takie dziwne zachowanie, zaczyna się kręcić w kółko przez kilkadziesiąt sekund, a po tym jakby nic sie nie wydarzyło zachowuje się normalnie, biega i bawi się.

A pytałaś czym koty karmią? ;) Oby nie wegańską karmą :)
Czyli Wikusia jest z Kleo? Dziwne to kręcenie się, naprawdę. Moja Kitusia często tak ogonek goniła - może to to?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sie 29, 2017 8:14 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-3 kociaki do adopcji :)))

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:
FElunia pisze:Mireczko, co z Wiki?

Wikusia pojechała w środę do swojego domku w rodzinie Kleo. Cały czas miałam obawy bo ona jeszcze w środę po południu miała ten swój atak i nie wiedziałam czy z nią jechać. Ale jej domek wiedział o jej zdrowiu i postanowiłam ,ze pojedziemy, zobaczę jak Wikusia będzie sie z nimi czuła, porozmawiamy i wtedy podejmę decyzję czy ją tam zostawić. To młodzi ludzie ale kochający zwierzęta, nawet ich nie jedzą :wink: Wikusia siedziała cały czas u nich na kolanach i było jej dobrze. Opowiedziałam wszystko o niej, o tych jej dziwnych atakach , powiedzieli ,że będą ją sami diagnozować i leczyć, nawet gdyby to była padaczka. Nie rozmyslili sie nawet nastepnego dnia jak jej sie to znowu przytrafiło. To jest takie dziwne zachowanie, zaczyna się kręcić w kółko przez kilkadziesiąt sekund, a po tym jakby nic sie nie wydarzyło zachowuje się normalnie, biega i bawi się.

A pytałaś czym koty karmią? ;) Oby nie wegańską karmą :)
Czyli Wikusia jest z Kleo? Dziwne to kręcenie się, naprawdę. Moja Kitusia często tak ogonek goniła - może to to?

a Ty swoje koty karmisz karmą wegańską? :wink: Wikusia będzie dostawać kocie jedzenie. Wikusia jest w rodzinie Kleo, a nie z Kleo, mieszkają w różnych miejscach.
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sie 29, 2017 8:18 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

Wikusia w swoim domku
Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sie 29, 2017 8:19 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

takiego ma towarzysza, ale on nie chce się z nia bawić :(
Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sie 29, 2017 8:32 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

mir.ka pisze:takiego ma towarzysza, ale on nie chce się z nia bawić :(
Obrazek

Ciekawe dlaczego :? :ryk: :ryk:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto sie 29, 2017 10:34 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

Bardzo się cieszę, że Wiki <3 ma domek!

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Wto sie 29, 2017 10:39 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

Kotina pisze:
mir.ka pisze:takiego ma towarzysza, ale on nie chce się z nia bawić :(
Obrazek

Ciekawe dlaczego :? :ryk: :ryk:

też nie wiem dlaczego :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sie 29, 2017 10:40 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

FElunia pisze:Bardzo się cieszę, że Wiki <3 ma domek!

tylko żeby nie chorowała, bo ataki sie powtarzają :(
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sie 29, 2017 11:01 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.19-2 kociurki do adopcji :)))

Po co jej obróżka? Będzie wychodząca?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]