Lukrecja - fat mini cat - śpij Córeczko [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2005 23:11

Lukrecja przezyła grila dalej jest do adopcji i serdecznie Was pozdrawia :D :D :D :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pon maja 09, 2005 1:43

Cudna jest Lukrecja :D :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon maja 09, 2005 19:01

Do góry śliczna maleńka Lukrecjo!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro maja 11, 2005 16:45

Dziś miałam zaszczyt panienkę Lukrecję podziwiać na żywo i nawet mi te duże pozwoliły wziąć szkraba na ręce :D .
Nie będę pisać, żeś piękna koteczka bo to już wszyscy wiedzą i widzą.
I duża juz urosłaś, prawie jak ta myszka, co to ci duża dała do zabawy.
A niech się sama bawi taką ogromniasta zabawką jak ona sama, mądrala :wink:
A tak serio to Lukrecja jest bardzo maleńka, fotki nie oddają ani jej rozmiaru, ani jej uroku. I dzielna jest. I będzie z niej naprawdę piękna kocica. Ma cudownie symetrycznie rozmieszczone białe plamki, na łapeczkach, mordce, uszkach... no cud miód, przysięgam. :1luvu:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Śro maja 11, 2005 19:11

dziękuję ciociu Oldze :love: koffana ciocia choć przyprowadziła takiego potwora co to gapił sie na mnie i skakał jak szalony :evil:
Długo nie pisałam, bo nawet nie miałam jak, ropień mi się zrobił wielkości piłki pinpongowej pod pachą, a poza tym druga rączka mi spuchła więc, raczej się nie dało :evil: Poza tym duża cały czas tłumaczy jakąś stronę o głuchych psach, więc mnie do klawiatury nie dopuszcza :evil: dziwna jakaś, jakby jakiś głuchy pies ważniejszy był od małej Lukrecji nie? :roll:
Ropień zlikwidowała ciocia Ewa, wszyscy mówili, że wyleciało bardzo dużo ropy, ja nic nie widziałam, bo bolało jak cholera i musiałam sie drzeć w niebogłosy, ale nikt mnie nie uratował :evil:
Dzięki antybiotykom, co to mi tak zaciekle ciocia Ewa wstrzykuje dostałam grzyba na mojej pieknej twarzyczce, i w związku z tym muszę teraz siedzieć w klatce zamknieta, żeby to niby tych wielkich kotów nie pozarażać :evil: skandal!!!
No klatka nawet fajna jest, bo wielka i żaden kocur mi tam nie zagląda, to tylko moje jest królestwo :D , tak więc dziękuję bardzo cioci Justynie, co to mi to królestwo przywiozła, bo wszystkie duże mi zazdroszczą jak tam sobie siedzę, a one tylko pomażyć se mogą o tym 8) .
A dziś dostałam od cioci Zosi takiego fajnego kotka do przytulania, rudas to jest coprawda i zajmuje połowę mojego łóżeczka, ale za to fajnie grzeje i nawet daje się ciumkać :P .
Acha jeszcze dostałam taką małą torebeczkę do zabawy, z futerka, ale te duze paskudne koty zaraz ją zabrały i ukryły Bóg wie gdzie :evil: , chamstwo poprostu!!!

pozdrawiam wszystkich Lukrecja

(mam już 7 tygodni prawie 8) )
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro maja 11, 2005 20:43

Lukrecjo pomyśl sobie, że jestes na wystawie i dlatego jesteś w klatce i wszyscy Cie podziwiają i masz murowany best of best :!:
Obrazek

O-l-g-a

Post » Śro maja 11, 2005 20:45

A ten wstrętny skaczący potwór chciał sie tylko pobawić, w domu jego własne koty też tego nie kumają jakoś :wink:
Obrazek

O-l-g-a

Post » Śro maja 11, 2005 20:53

O-l-g-a pisze:A ten wstrętny skaczący potwór chciał sie tylko pobawić, w domu jego własne koty też tego nie kumają jakoś :wink:

pobawić 8O 8O 8O

acha, zapomniałam dodać, że ja dziś miałam lewatywę :oops: upokorzyły mnie strasznie, wstretne baby i jeszcze się śmiały :evil: . Ale za to kupe zrobiłam 8) i teraz już napełniam brzuszek :P . a poza tym jestem chyba najmłodszą kotką noszącą kubraczek :P
Obrazek

Magija

Post » Śro maja 11, 2005 21:12

Lukrecjo ja ci dobrze radzę ty tam więcej do tych bab nie chodź. Bo one tylko udają, że są miłe, a szczególnie ciocia Ewa, niby jaki ładny kotek/piesek i ciu ciu ciu a tu z nienacka, podstępnie igłą kłuje, a zdażają się i gorsze rzeczy.
Hercie pociachała i jeszcze kazała w kubraczku jej chodzić ! A o Harrym to nawet nie wspomnę co mu poucinała :oops: My to już się nie nabierzemy na jej słodkie słówka ! A jeszcze ta ciocia Zosia to myśleliśmy, że ona taka dobra, jedzonko od niej mamy i nigdy nas nie kłuła, a tu się okazało, że ona z tą ciocią Ewą jest w zmowie !!!!!!!! Wyobrażasz sobie !!!!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze ci twoją dużą przekabacą na swoja stronę !!!!!!!!!

Skaczący potwór Mailo
Obrazek

O-l-g-a

Post » Śro maja 11, 2005 21:22

O-l-g-a pisze:Lukrecjo ja ci dobrze radzę ty tam więcej do tych bab nie chodź. Bo one tylko udają, że są miłe, a szczególnie ciocia Ewa, niby jaki ładny kotek/piesek i ciu ciu ciu a tu z nienacka, podstępnie igłą kłuje, a zdażają się i gorsze rzeczy.
Hercie pociachała i jeszcze kazała w kubraczku jej chodzić ! A o Harrym to nawet nie wspomnę co mu poucinała :oops: My to już się nie nabierzemy na jej słodkie słówka ! A jeszcze ta ciocia Zosia to myśleliśmy, że ona taka dobra, jedzonko od niej mamy i nigdy nas nie kłuła, a tu się okazało, że ona z tą ciocią Ewą jest w zmowie !!!!!!!! Wyobrażasz sobie !!!!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze ci twoją dużą przekabacą na swoja stronę !!!!!!!!!

Skaczący potwór Mailo

Mailo, ja wiem :cry: :cry: :cry: , ale ja nie mam nic do gadania, ta ciocia Zosia to taką torbę tej mojej dała i ta moja to mnie do tej torby pakuje i zawozi do cioci Ewy, a tamta to dopiero 8O kłuje w dupkę, rozcina mnie skórę, kubraczki nakłada i wogóle, a dziś to jak mni etą wode wlała wiesz gdzie :oops: to myślałam że umrę :oops:
a z tej torby ucieczki nie ma :cry:

ja już tyle razy pisałam, że mnie chca zamordować, ale zero odzewu, nikt się biedną Lukrecją nie przejmuje :cry: a duże sobie experymenty na mnie robią jak nic :cry: i gdzie tu poszanowanie kociej godności co??? :cry: Gdzie?

pozdrawiam i wołam o pomoc Lukrecja
Obrazek

Magija

Post » Śro maja 11, 2005 21:28

Lukrecjo!
kobieto a gdzie ty masz pazurki :?:
Obrazek

O-l-g-a

Post » Śro maja 11, 2005 21:30

O-l-g-a pisze:Lukrecjo!

łobcieły :crying: :crying: :crying:
Obrazek

Magija

Post » Czw maja 12, 2005 13:17

Magija pisze:
O-l-g-a pisze:Lukrecjo!

łobcieły :crying: :crying: :crying:

:ryk:
No Lukrecjo a dzisiaj dostaniesz budkę po Florce, ciocia Ci przyniosła...
Za to Florka obrażona,iż jej kołyskę zabrali... :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Czw maja 12, 2005 21:56

zosia&ziemowit pisze:No Lukrecjo a dzisiaj dostaniesz budkę po Florce, ciocia Ci przyniosła...
Za to Florka obrażona,iż jej kołyskę zabrali... :D

8O żadnego posłanka nie widziałam, podobno się suszy w łazience, ale ja tam wstępu nie mam :evil: Pewnie wcale go nie dostanę bo duża odda tym wielkim potworom :evil:

Dzisiaj, jak już wcześniej przewidywałam zapakowano mnie do tej nieszczęsnej torby i wywieziono do cioć, a tam jak zwykle kłucie było w dupkę :evil: ale to nic, jakoś przeżyłam, zwłaszcza, ze nikt już mi niczym w niczym nie grzebał i nic nie wyciskał :D . Za to zabrali mi kubraczek, choć duża mi dziś założyła taki czarny, nawet był seksi, choć ciocia Ewa powiedziała, że za krótki, i takiej młodej damie nie przystoi nosić takiego przed pępek :roll: . Już się ucieszyłam bo w końcu przestali mnie męczyć i nawet pobawiłam się z nimi trochę aż tu nagle zachciało się towarzystwu robić mi zdjęcia, nie było by w tym nic złego gdybym miała sama pozować, ale kazali mi pozować z takim wielkim, czarnym potworem!!! Co mnie trącał i pacał i chciał doopkę lizać!!! Boszsz jak ja się bałam, nawet chciałam dać dyla, ale się nie udawało!!! I co ja mam zrobić? Pomocy, przecież tak dłużej być nie może :(

pozdrawiam ostatkiem sił Lukrecja, wołająca wciąż o pomoc
Obrazek

Magija

Post » Pt maja 13, 2005 22:33

dzisiaj nie byłam w lecznicy 8O , za to po południu zabrali mnie na przejażdżkę autem 8) . Było fajnie, siedziałam na pułce z tyłu i podziwiałam przejeżdżające auta. Duża mówi, że w Łodzi sie tak żyje, że w domu się nie siedzi tylko jeździ 8O , ciekawe czy to prawda, zwłaszcza, ze duże koty nigdzie nie jeżdżą :roll: . Może jak dorosnę też bedę mogła spokojnie w domu posiedzieć? :roll:
Za to przejażdżka skończyła się u mamy duzej, gdzie mieszka taka włochata Balbina. Balbina mnie obwąchała i powiedziała mi nawet, że mogłaby być moją mamą, ale duzi się nie zgodzili, bo podobno mam jakiś grzyb :evil: Ciekawe co jakiś grzyb im przeszkadza? Balbinie nie przeszkadzałby napewno :evil: .
Duży kot ma chore oczy, wygląda jakby płakał, szkoda mi go, chciałam nawet pocieszyć, ale siedzę w klatce i nie mam jak :evil:
Posłanko dostałam, ale najpierw jak leżało na kanapie to widziałam, ze wszystkie duże koty je obwąchiwały a ta czarna to nawet tam wlazł :evil: . Za to teraz jest już tylko moje 8)
Buzia mi się ładnie leczy, choć to smarowanie mnie denerwuje, ale przeżyję jakoś, bo podobno jak się wyleczę, to będę mogła biegać po domu, a ja kocham biegać :P

to idę już spać, dobranoc
Lukrecja
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]