Kasiulka koty nie uszanowały Twojej wczorajszej pracy

Daniem dnia była Smilla (drób z wołowiną).
Większość zjadła (nawet Kami), ale Mela nawet nie chciała powąchać, więc dostała Gourmeta.
Leki podane.
Szczochów (poza kuwetą) nie odnotowałam, nie licząc tego który pojawił się „nagle” podczas mojego dyżuru w kuchni

Ogólny:
Kicia bardzo poddenerwowana

Kami w dobrym nastroju. Zjadła, pogadała

Kupy OK.
Większość wybawiona wędka ...

1 worek żwiru wsypałam do wiadra, które stoi przy drzwiach od kuchni.
Wiaderko z suchym, które stoi w kuchni, uzupełniłam Puriną dla kotów sterylizowanych. Nie bardzo wiem czy dobrze zrobiłam

Odkamieniłam poidło. Kasiulka poidło już działa

ANETKO

A tak a propos- chyba skończył się ocet.
Dzisiaj Leon nie miał dobrego dnia. Bardzo atakował wszystkich, aż wreszcie uwziął się na Mele. No i awantura gotowa

Li: kupa OK. Siki przyspawane do kuwety. Leki dostała. Pomieszałam jej Intenstinala z Sensitivem.
Dziewczynki: 3 kupy, wszystkie OK. Jeden paw z chrupek.
Róża nie wychodzi z budki na drapaku. Strasznie ona biedna

Dziewczyny wybawione i wysmyrane.
Szpitalik:
Złomek: Kupa i siku OK. W miseczkach miał troszkę suchego i wody. Złomek nie lubi Lolka, buczy na niego. Nie mógł Lolka dorwać, więc złość wyładował na mnie, jak chciałam wstawić uprzątniętą kuwetę. I gdzie tu sprawiedliwość

Cola: Kupa i siku OK. Wstawiłam jej większą miseczkę na wodę, bo dzisiaj miała mało wody (pomimo 2 miseczek). Nie miała suchego. Wysmyrana.
Lolek i Diana: kupy i siku OK.
Diana siedzi na szafce nad zlewem lub na witrynie. Ani razu nie zeszła. Nawet tam jadła. Jakiś dzikus ????

Lolek potrzebuje kuwet krytych, ale nie mogłam znaleźć „górnych części” od kuwet, więc zostało bez zmian. Sporo żwirku na podłodze u nich.
Kuweta zamoczona w wannie umyta.
Podłogi ogarnięte.