14dzień po kontakcie z PP- nowe zdjecia dla Was kochani :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 07, 2012 21:30 Re: 14dzień po kontakcie z PP- nowe zdjecia dla Was kochani

Brudzia pisze:Witam Kochani,
od kryzysowego momentu minelo przeszlo 20dni.
Felus zaczal jesc tak jak kiedys i przestal byc ospaly. Od dwuch dni Dino natomiast marudzi przy jedzeniu. Odnosze wrazenie, ze schudl. Zaniepokoil mnie tez godzine temu Felek, mialczac w kuwecie przez minute po czym zrobil twarda kupe polaną sluzowato-wydnistym 'sosem kupowym'. Przerazilam sie. Nie jest chyba raczej mozliwe aby tyle czasu wykluwalo sie to swinstwo. ... :| :?:

Jutro wybieramy sie do weta. Nie wiem jednak czy isc do zwyklego 'nieoswieconego' blisko nas i robic morfologie czy nie wiem o co prosic lekarza, czy jechac na drugi koniec warszawy z kotami do Bolilapki aby zbadac koty pod wzgledem ewentualnej panleuko???
Co o tym myslicie?

na pp to już za dużo czasu minęło, ale ja Boliłapkę polecam w ogóle do każdej prawie diagnostyki kotów...

w pierwszej lepszej lecznicy mogą co najwyżej zedrzeć kasę i postawić złą diagnozę...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw sie 10, 2017 23:17 Re: 14dzień po kontakcie z PP- nowe zdjecia dla Was kochani

Minęło już 5 lat i kociaki zdrowe! Piszę, bo czasem czytając historie innych w postach brakuje mi często zakończenia. :) Ściskam Was Wszystkich czytających serdecznie <3
Obrazek

Brudzia

Od: Sob kwi 14, 2012 21:46

[poprzednia]