Dyktatura pisze:Oczywiście, że nikt Cię Maniusiu nie lubi. Wszyscy Cię kochają.![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Oczywiście, że nikt Cię Maniusiu nie lubi. Wszyscy Cię kochają.![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Mania. Chyba cosik mniamuśnego amciałaś że tak się oblizywujesz różowym ozorkię. Ino malutko dostałaś tego mniamuśnegoNo, chyba że to była dokładka albo deserek.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Chyba cosik mniamuśnego amciałaś że tak się oblizywujesz różowym ozorkię. Ino malutko dostałaś tego mniamuśnegoNo, chyba że to była dokładka albo deserek.
Książniczka Ofelja
To był indyczku, przystawka
![]()
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Chyba cosik mniamuśnego amciałaś że tak się oblizywujesz różowym ozorkię. Ino malutko dostałaś tego mniamuśnegoNo, chyba że to była dokładka albo deserek.
Książniczka Ofelja
Aha, jak przystawka to dobrze.
Ja się właśnie kręcę coby dostać jakowegoś deserka albo przystawkę, ale Duża to werdmna @ i nie chce nic dać zanim nie zniknie obiad z miseczekA powinna mię dać coś mniamuśnego i to dużo, za to że wczoraj mię depła na ogona!
Książniczka Ofelja
mateosia pisze:Dyktatura pisze:Oczywiście, że nikt Cię Maniusiu nie lubi. Wszyscy Cię kochają.![]()
![]()
No właśnie!
![]()
![]()
![]()
NFm
isiaja pisze:Maniulku kochana, jesteśmy z Bobcią nad morzem i tutaj net jest jak wiatr powieje.
Ale jak tylko się uda to przylatujemy na Twój wątek popatrzyć jak się czujesz.
I cieszymy się,że tak pięknie wyglądasz i Duża tak dba o Ciebie.
W tym czasie kiedy mieszkasz z Dużą, zaszła wielka zmiana- wypiękniałaś i widać,że jesteś szczęśliwa.
Kochamy Was obie i życzymy Wam długich lat wspólnego życia w dobry zdrowiu i miłości!
Moli25 pisze:Maniaaaaaa ale dziś wieje!!!!!!
Ewa L. pisze:Cześć Maniunia !
Jedz jedz kochana i nabieraj ciałka.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Chyba cosik mniamuśnego amciałaś że tak się oblizywujesz różowym ozorkię. Ino malutko dostałaś tego mniamuśnegoNo, chyba że to była dokładka albo deserek.
Książniczka Ofelja
Aha, jak przystawka to dobrze.
Ja się właśnie kręcę coby dostać jakowegoś deserka albo przystawkę, ale Duża to werdmna @ i nie chce nic dać zanim nie zniknie obiad z miseczekA powinna mię dać coś mniamuśnego i to dużo, za to że wczoraj mię depła na ogona!
Książniczka Ofelja
Uciekaj do mnie! Moja Duża nie depta po ogonach!
Dziś byłyśmy obie biedne. Ja, bo dostałam kuja. A ona, bo ją wetka okrzyczała za indyczku dla mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 69 gości