mb pisze:Biedna, śliczna Jagódka![]()
Ona jest bardzo podobna do Czarusia, wygląda, jak jego młodsza siostrzyczka.
Biedniusia jest, dalej nic nie widzi, ale wydaje mi się, że wrzód robi się mniejszy.
Podobna jest do Czarusia i Lalusi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Biedna, śliczna Jagódka![]()
Ona jest bardzo podobna do Czarusia, wygląda, jak jego młodsza siostrzyczka.
Anna61 pisze:na wizycie w lecznicy była też Pusia viewtopic.php?f=1&t=177132
Niestety guz w jelitach jest i on też jest nie w jednej bryle a rozsiany. Koteczka dostała jeszcze antybiotyk na 4 dni i steryd i zobaczymy, ale najprawdopodobniej będziemy szykować się do operacjijakbym mało miała chorych kotów.
![]()
Atta pisze:Anna61 pisze:na wizycie w lecznicy była też Pusia viewtopic.php?f=1&t=177132
Niestety guz w jelitach jest i on też jest nie w jednej bryle a rozsiany. Koteczka dostała jeszcze antybiotyk na 4 dni i steryd i zobaczymy, ale najprawdopodobniej będziemy szykować się do operacjijakbym mało miała chorych kotów.
![]()
To trudna sprawa, ale jeśli jest szansa, że da się wyciąć, bo może umiejscowiony na jednym odcinku jelita to warto próbować.
gatiko pisze:Biedna koteczka
Żeby tylko było dobrze.
Anna61 pisze:Pusia miauczy bo chce iść do woliery a potem przez dziurę na polea potem muszę jej szukać.
Dwa razy tak mi zrobiła ale pierwszy raz myślałam, że może jak córka z wnusiem była to jej mykła pod nogami a drugi raz już na bank wiedziałam, że wyszła górą. Teraz muszę jej pilnować i nie wypuszczam do woliery bo przecież we środę ma operację i jakbym się wytłumaczyła, że kota nie ma?
Co zabezpieczę dziurę to na nowo zrobią.Na szczęście tylko 3 koty potrafią się tamtędy wydostać.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości