Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:O jacie krece! Ale zazdro! Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia![]()
Udanej i bezpiecznej podrozy.
Przywiez duzo, duzo zdjęć
Przywioze nawet podwodne bo syn wziął porządny aparat. Jeszcze jesteśmy w Polsce.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:O jacie krece! Ale zazdro! Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia![]()
Przywioze nawet podwodne bo syn wziął porządny aparat. Jeszcze jesteśmy w Polsce.
będziesz je robić?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:O jacie krece! Ale zazdro! Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia![]()
będziesz je robić?
Ja jestem szvzur lądowy ale spróbuje
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:O jacie krece! Ale zazdro! Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia![]()
będziesz je robić?
tylko nie wchodź za głęboko
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:O jacie krece! Ale zazdro! Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia![]()
będziesz je robić?
tylko nie wchodź za głęboko
mir.ka pisze:na ile jedziecie?
Moli25 pisze:Chyba niedługo Małgosia wróci
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Chyba niedługo Małgosia wróci
Wróciłam i jestem na działce żeby troszeczkę porobic porządki tzn skosic trawe, podlać i wyrywać chwasty.
Wakacje miałam cudiwnepiękna pogoda, cieple morze i te widoki
Zdjęcia jak dotre do komputera bo z telefonu marnie mi idzie a i jakość zdjęć też kiepska. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości