Ogryzek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Bo kotki wiedzą takie rzeczy.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:i dobrzej jej tak jak cie nie posłuchała
Posłuchała. I podziękowała, bo dzięki temu przeczekała deszcz ze mną w domu i nie zmokła
to były dodatkowe mizianki?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Musiały być. Nie wiedzieć czemu Mania się bała. Najbardziej przestraszona była na minutę przed lunięciem
może gdzieś burzę słyszała?
Anna2016 pisze:Miau Maniu. Zunia.
FElunia pisze:Trzymajcie kciuki za Mary, dzisiaj ma bardzo ważne oprowadzanie grupy!
mir.ka pisze:FElunia pisze:mir.ka pisze:FElunia pisze:Trzymajcie kciuki za Mary, dzisiaj ma bardzo ważne oprowadzanie grupy!
będziesz tam?
Niestety nie
ja też![]()
a taką mam ochotę pozwiedzać Wrocław z Mary
Alyaa pisze:Trzymam pazurki zaciśnięte, Ciociu![]()
Ogryzek
Ewa L. pisze:Też trzymamy .......choć wiemy że będzie dobrze.![]()
![]()
![]()
Jesteśmy z tobą.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Też trzymamy .......choć wiemy że będzie dobrze.![]()
![]()
![]()
Jesteśmy z tobą.
Przeżyłam. Musiałam oprowadzać o pół godziny dłużej niż planowałam. Bo na koniec powiedziałam, że w tym punkcie kończy się oficjalny spacer, ale chętni mogą jeszcze pójść dalej. No to połowa grupy poszła
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Też trzymamy .......choć wiemy że będzie dobrze.![]()
![]()
![]()
Jesteśmy z tobą.
Przeżyłam. Musiałam oprowadzać o pół godziny dłużej niż planowałam. Bo na koniec powiedziałam, że w tym punkcie kończy się oficjalny spacer, ale chętni mogą jeszcze pójść dalej. No to połowa grupy poszła
Czyli że sama chciałaś.
Ewa L. pisze:A jak pani ?
Dzioba nie darła ?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:A jak pani ?
Dzioba nie darła ?
Nie. Była jeszcze trzecia, przyszła nas sprawdzić. I od razu powiedziała, że osobno idziemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości