Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zakocona pisze:Asia, przydziel mi te kociaki jak chceszMoże mi się trafi jakas Pięknisia. Zresztą wszystkie koty są piękne i kochane. Byłoby mi trudno wybierać
Asia_K pisze:Zakocona pisze:Asia, przydziel mi te kociaki jak chceszMoże mi się trafi jakas Pięknisia. Zresztą wszystkie koty są piękne i kochane. Byłoby mi trudno wybierać
Zakocona a moga być : Drakusia, Urodziwa i Bej?
Amica pisze:Nie udało mi sie znaleźć Pięknisi, byłam w Konstancinie, tam tez jej nie ma. Może ktos cos wie?
Zakocona pisze:Amica pisze:Nie udało mi sie znaleźć Pięknisi, byłam w Konstancinie, tam tez jej nie ma. Może ktos cos wie?
W nowym pismie "KOT" chyba była Pięknisia, jako zdjęcie do krótkiego artykułu o Nasielsku. Śliczna kitucha
Amica pisze:Nie udało mi sie znaleźć Pięknisi, byłam w Konstancinie, tam tez jej nie ma. Może ktos cos wie?
Asia_K pisze:UWAGA !!
Pięknisi nie było i nie ma w Nasielsku. Nie wiem gdzie mogła trafić ani co się z nią dzieje
Amica pisze:Asia_K pisze:UWAGA !!
Pięknisi nie było i nie ma w Nasielsku. Nie wiem gdzie mogła trafić ani co się z nią dzieje
Asiu, wiemy. Nie ma jej też ani u Maryli ani u Małgosi. Jeżeli chodzi o Konstancin to juz nie da się ustalić - koty nie przebywaja oddzielnie, większość jest połączona z rezydentami, jeden został wyadptowany. Nie wiemy czy nie trafiła do p. doktor lub do tej osoby prywatnej, znajomej p. Joanny, która zabrała kilka kotów prosto z domu w Węgrowie. Boję, się, że już się nie dowiemy.
Tak to prawda, w pismie KOT jest jej zdjęcie, zrobione przez Bonifacego podczas akcji ratowania kotów. To inne zdjęcie niz to, które było na forum. Bonifacy dał je na moja prośbę jako ilustrację notki o Nasielsku mojego autorstwa. Szkoda, że redakcja nie podała kto jest autorem zdjęcia ale i tak mistrz został rozpoznany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 407 gości