sie zakochałam w nim

Amelki już nie ma...Regata pisze:Rudziczek ten "nie w oknie" już sprzedany?
sie zakochałam w nim![]()
Madie pisze:Izo, tak. Chcę 3 obrazy, przelew Ci zrobię do poniedziałku za wszystkie 3. Chcę ten bez jako prezent dla mamy, muszę go dostać do 22 lipca. Szczegóły omówimy telefonicznie. Reszta może być później.
Mam nadzieję że sprostam oczekiwaniom...... iza71koty pisze:Regata pisze:Rudziczek ten "nie w oknie" już sprzedany?
Kurcze sprzedałam go na szybko.Czekałam troche czasu ale tutaj ofert nie było niestety a na już potrzebowałam grosza dla stada.Ale.....poczekaj chwilke.Robie koci obraz.Spory.Moze Ci sie spodoba.![]()
![]()
Chciałabym też nieco urozmaicić kierunek praczatem proszę zaglądaj.....
Regata pisze:iza71koty pisze:Regata pisze:Rudziczek ten "nie w oknie" już sprzedany?
Kurcze sprzedałam go na szybko.Czekałam troche czasu ale tutaj ofert nie było niestety a na już potrzebowałam grosza dla stada.Ale.....poczekaj chwilke.Robie koci obraz.Spory.Moze Ci sie spodoba.![]()
![]()
Chciałabym też nieco urozmaicić kierunek praczatem proszę zaglądaj.....
Teraz już będę zaglądać
kicikici3 pisze:Obrazy piękne, szkoda że już sprzedane . a czy Iza71koty, mogłaby zamalować portret kota na zamówienie ? Płatność byłaby oczywiście z góry .
Amelki już nie ma...Miuti pisze:Mam nadzieję, że, niezależnie od twojej twórczości, jakoś ci się układa.
iza71koty pisze:kicikici3 pisze:Obrazy piękne, szkoda że już sprzedane . a czy Iza71koty, mogłaby zamalować portret kota na zamówienie ? Płatność byłaby oczywiście z góry .
Obawiam się ze mam trochę inne plany.O ile jestem w stanie przyjąć zlecenie Madie choc i tak nie wiem czy sprostam![]()
o tyle obawiam się przyjąć zlecenia dotyczącego portretu kota.
![]()
![]()
Chciałabym trochę jak już pisałam powyżej nieco zmienić tematykę.![]()
Ale to wcale nie oznacza że jakaś moja praca nie wpadnie Ci kiedyś w oko.....![]()
![]()
kicikici3 pisze:iza71koty pisze:kicikici3 pisze:Obrazy piękne, szkoda że już sprzedane . a czy Iza71koty, mogłaby zamalować portret kota na zamówienie ? Płatność byłaby oczywiście z góry .
Obawiam się ze mam trochę inne plany.O ile jestem w stanie przyjąć zlecenie Madie choc i tak nie wiem czy sprostam![]()
o tyle obawiam się przyjąć zlecenia dotyczącego portretu kota.
![]()
![]()
Chciałabym trochę jak już pisałam powyżej nieco zmienić tematykę.![]()
Ale to wcale nie oznacza że jakaś moja praca nie wpadnie Ci kiedyś w oko.....![]()
![]()
Jasne że może wpaść mi w oko, obrazy które już widziałam, bardzo mi się podobały. Pozostaje więc czekać![]()
Mam pytanie, czy wszyscy muszą czekać na zatwierdzanie postów przez moderatora i wszelkie odpowiedzi w wątkach , czy tylko ja jako nowa , jestem pod taką kontrolą![]()
Kiedyś tak chyba nie było. Albo nie pamiętam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 39 gości