Moli25 pisze:Absolutnie nie mam głowy do imienin.
Dobrze ze mi dali na imię tak jak data urodzenia wskazała w kalendarzu.
I mam urodziny i imieniny w jednym dniu
Z jednej strony to dobrze ale prezent jeden

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Absolutnie nie mam głowy do imienin.
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Absolutnie nie mam głowy do imienin.
Z jednej strony to dobrze ale prezent jedenja lubie prezenty
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Absolutnie nie mam głowy do imienin.
Z jednej strony to dobrze ale prezent jedenja lubie prezenty
a ja mam w jednym dniu imieniny i rocznicę ślubu
Moli25 pisze:Ja tez miałam w czerwcu
Gosiagosia pisze:Pogoda ekstra i korzystając ze słoneczka jedziemy na termy. Życzę wam też miłego i słonecznego dnia.![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda ekstra i korzystając ze słoneczka jedziemy na termy. Życzę wam też miłego i słonecznego dnia.![]()
Wypoczęłaś Gosiu?
u nas był wczoraj piękny dzień, bo nareszcie deszczowy i roslinki troche popiły wody
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda ekstra i korzystając ze słoneczka jedziemy na termy. Życzę wam też miłego i słonecznego dnia.![]()
Wypoczęłaś Gosiu?
u nas był wczoraj piękny dzień, bo nareszcie deszczowy i roslinki troche popiły wody
Wypoczelam, choć z term musieliśmy zrezygnować z powodu burzy i ulewy która przeszła u Nas. Zrobilismy grilla i w piąteczke posiedzielismy na werandzie. Dziś jest pochmurnie i deszczowo, ochodziło się.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda ekstra i korzystając ze słoneczka jedziemy na termy. Życzę wam też miłego i słonecznego dnia.![]()
Wypoczęłaś Gosiu?
Wypoczelam, choć z term musieliśmy zrezygnować z powodu burzy i ulewy która przeszła u Nas. Zrobilismy grilla i w piąteczke posiedzielismy na werandzie. Dziś jest pochmurnie i deszczowo, ochodziło się.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda ekstra i korzystając ze słoneczka jedziemy na termy. Życzę wam też miłego i słonecznego dnia.![]()
Wypoczęłaś Gosiu?
czyli odpoczywasz na działeczce?![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Pogoda ekstra i korzystając ze słoneczka jedziemy na termy. Życzę wam też miłego i słonecznego dnia.![]()
Wypoczęłaś Gosiu?
czyli odpoczywasz na działeczce?![]()
Odpoczynek zakończony i jutro![]()
![]()
zaczynamy tydzień ciężkiej pracy.
Jak ja nie lubię poniedziałku. Jeszcze miesiąc i urlopik.
[/quote][/quote]mir.ka"[quote="mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Odpoczynek zakończony i jutro![]()
![]()
zaczynamy tydzień ciężkiej pracy.
Jak ja nie lubię poniedziałku. Jeszcze miesiąc i urlopik.
dlaczego nie? ja byłam dzisiaj na wycieczce w Krakowie i w pracy( bo mi w drodze klienci. dzwonili)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości