Marzenia11 pisze:Mój Jedrus zaczął robić spore kupy odkąd Dostaje convalescensa. U Sami też tak będzie, zobaczysz.
a jakie te kupy robi?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Mój Jedrus zaczął robić spore kupy odkąd Dostaje convalescensa. U Sami też tak będzie, zobaczysz.
nata1997 pisze:280 gram. Czekam na odpowiedź od Cioci i odrazu wolę kupić conve 10x50g.. bo ja nie chce się później martwić,że nie będę miała i wracała do badziewi.. Na razie stopniowo zmieniam z kitty milk na te dziadostwo,lecz muszę bo nie mam już Kitty Milk.
Strasznie mi szkoda byłam dziś u weta nie mają conve. a w mieście ich pełno muszę każdego obdzwonić.
KociaMama44 pisze:Też stopniowo. Cofnij się parę stron w naszym wątku. Wszystko tam masz. O tym ASK@ pisze. Ja też pisałam.
KociaMama44 pisze:Spokojnie. I tak najlepsza opcja to zmiana na conva. Prędzej czy później to Cię czeka. To najlepsze dla małej, co może być. Na razie i tak nie masz innej opcji niż Dolfos, bo coś ona musi jeść. Dlatego sok z buraka i espumisan dalej kontynuujemy!
A jak kupisz conva (Mam nadzieję jak najszybciej) i jak dojdą saszetki ode mnie, to już będzie o połowa zmartwień mniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 271 gości