Gosiagosia pisze:Wiem że maluchy tęsknia za kocia mamą i wiem że Ty jesteś ta wspaniałą mamą choć bez futerkatrzymam kciuki za maluszki i ich rozwój
![]()
chłopaki sobie radzą, gorzej z małą , ale tak łatwo sie nie damy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Wiem że maluchy tęsknia za kocia mamą i wiem że Ty jesteś ta wspaniałą mamą choć bez futerkatrzymam kciuki za maluszki i ich rozwój
![]()
FElunia pisze:Masz kolorowy zawrót głowy z tymi maluchami. Ale fajnie, że są razem. Ja ubolewam, że Marlonek u nas jest sam (bo nasi rezydenci nie chcą się z nim bawić). Bardzo by mu się przydał kompan do zabawy. Choć może to i dobrze, że nasi omijają go z daleka, bo mały niestety jest grzybolno ale walczymy z paskudztwem.
mir.ka pisze:Z małą Wiki jest bardzo źle![]()
![]()
![]()
Rano nie chciała nic jeść, jest taka słabiutka![]()
Ale będę walczyć ile się da, nie poddam się, choć ona nie bardzo chce współpracować, jakby nie miała chęci do walki o życie![]()
Na razie zrobiłam jej prawie saunę ,zeby jej podnieść temperaturę, wczoraj u weta miała 36,5 , a teraz nie wiem ile. Jest otulona w kontenerku na termoforze i przy grzejniku, kroplówki teraz co 2 godziny, bo jeść nie chce
![]()
Trzymajcie kciuki za nią
MaryLux pisze::piwa:
FElunia pisze:mir.ka pisze:Z małą Wiki jest bardzo źle![]()
![]()
![]()
Rano nie chciała nic jeść, jest taka słabiutka![]()
Ale będę walczyć ile się da, nie poddam się, choć ona nie bardzo chce współpracować, jakby nie miała chęci do walki o życie![]()
Na razie zrobiłam jej prawie saunę ,zeby jej podnieść temperaturę, wczoraj u weta miała 36,5 , a teraz nie wiem ile. Jest otulona w kontenerku na termoforze i przy grzejniku, kroplówki teraz co 2 godziny, bo jeść nie chce
![]()
Trzymajcie kciuki za nią
Wielkie kciuki za Wiki!
Nasza japaczowa nieoceniona Basia (od Kota w Kratkę), która jest hodowczynią kotków rasowych, poleciła mi dla naszego malucha coś takiego:
https://www.kociaste.pl/pl/p/Progen-Activ-ACS/131
Może by pomogło malutkiej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 36 gości