o ! siem nie znamy -sześć Ciocia abo Wujek (wyczytac sie nie można z nicka ) no Tulisia nje było a mamy nowego gościa styd , że fcześniejm nie powitał , ale nikto nie mjał jak Tulisia do kompa dać , bo Duża z Rolfikeim siedziała cały czas ... no dzis to do pracy jusz musiał, nie? to jezdem Tuliś
Ciocia Baaaasia no m siem zastanawjali czy nie cza pojechać to tego wjelkiego mjasta coby Ciociem nawiedzić i pszypilnować, czy aby już sobie to złe zdrowie poszło i było samo fajowe T.
no i fszystkich witamy znuf we poniedizałek, co to go Duża bardzo nei lubi, mówi,że som szefskie te poniedziałki, ale ja tam nie wiem o co kaman, bo bez butów chodzem T.
a to dla naszych Szanownych Czytaczy - Rolfik w tle
takie rosną sobie w ogródku przykamienicznym
Ostatnio edytowano Pon cze 19, 2017 13:02 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy
a tu dokumentacja, że Śmierdziel zwany Gnida zasługuje na to miano-bo kompletnie zdemolowana sofa to jego robota nie mam pomysłu na razie co z tym zrobić , a bez nakrycia wygląda ..no jak wygląda
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Róże w krysztale...mmmm... Znowu.. nie, po raz pierwszy , zaczęły mi się podobać Nawet bardzo. Jakiś kryształ potrzebuję chyba.. Z drugiej strony wszystkie kwiaty, we wszystkim mi się podobają
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."