Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duszek686 pisze:I teraz tak - zastrzyki można zamienić na tabletki - ale podawane 2 x dziennie - najlepiej co 12 godzin
Danusia - napisz o której będziesz w czwartek na dużurze - może jakbys była rano to mogłabyś im podać tabletki i wtedy
może łatwiej będzie podjechac komuś np wieczorem podac drugą część tabletki
niż kombinowac z zastrzykami
Dajcie znac, bo musimy wiedzieć, co robić
pyma pisze:Anetka dzięki za ukłucie Makalu i Węgielka![]()
![]()
Okazało się, że Makalu spokojniej przyjęła zastrzyk niż Węgielek, Anetka dała jej zaraz po przyjściu w kuchni przy jedzeniu.
Natomiast niestety zastrzyki bardzo źle wpłynęły na WęgielkaZ kota wywalającego brzuchol do głaskania zamienił się w wystraszonego, buczącego agresora przy każdej próbie zbliżenia
![]()
Mam nadzieję, że szybko zapomni tę traumę.
W szpitaliku Węgielek nadal ma rozwolnienie, pozostałe koty komplet w kuwetach.
Franek wyszedł na trochę ze szpitalika.
Seweryn po wyjęciu go z klatki również pospacerował po ogólnym i kuchni ale wyraźnie nie spodobał się Ptysiow, który wyraził swoje niezadowolenie lejąc w kuchni![]()
Zostawiłam Sewerynowi otwartą klatkę.
U Eksmitek ktoś ma nadal rozwolnienie![]()
Ozzy trochę lepiej, już nie ucieka w panice i uszy ma trochę mniej przypłaszczone do głowyale coś jedno oko miał załzawione.
Kropka miała dzisiaj odwiedziny i w przyszłym tygodniu jak nic się nie zmieni pójdzie do domu.
Danusia postaram się być jutro o 15
Duszek686 pisze:to ja wezmę piątek 16-ego
Będę po południu jakoś, ale dokłądnie na razie nie wiem o której
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości