Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Hej dziewczynyA ja dzisiaj o 4 rano oddałam Dużej kłacki
bo co mi będa zalegały w bzusku. a potem po 5 jesce raz
Duża mówi do mnie żebym o innej godz wymiotowała bo ona potem spać nie może. Ale po 5 Duży już wstał, zrobił sobie kawę i bawił sie ze mną
Więc te zygi tak rano to nie taki zły pomysł
Pozdrawiam Bagira odklaczona
Moli25 pisze:Mua, założyłem
viewtopic.php?f=46&t=180425
![]()
KOffam Cie
MB&Ofelia pisze:Ofelia dostaje pastę na kłaki - a i tak od czasu do czasu sprzątam filc. Mała czarna pasty nie chce - a zakłakiwuje się bardzo rzadko.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ofelia dostaje pastę na kłaki - a i tak od czasu do czasu sprzątam filc. Mała czarna pasty nie chce - a zakłakiwuje się bardzo rzadko.
Manisława też filcuje podłogę, ale byłoby znacznie gorzej, gdybym jej nie pastowała
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ofelia dostaje pastę na kłaki - a i tak od czasu do czasu sprzątam filc. Mała czarna pasty nie chce - a zakłakiwuje się bardzo rzadko.
Manisława też filcuje podłogę, ale byłoby znacznie gorzej, gdybym jej nie pastowała
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ofelia dostaje pastę na kłaki - a i tak od czasu do czasu sprzątam filc. Mała czarna pasty nie chce - a zakłakiwuje się bardzo rzadko.
Eeeee... Pastujesz kota czy podłogę?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ofelia dostaje pastę na kłaki - a i tak od czasu do czasu sprzątam filc. Mała czarna pasty nie chce - a zakłakiwuje się bardzo rzadko.
Manisławę.
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ofelia dostaje pastę na kłaki - a i tak od czasu do czasu sprzątam filc. Mała czarna pasty nie chce - a zakłakiwuje się bardzo rzadko.
Manisławę.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka i 20 gości