Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Maniu, co porabiasz.
Mnie duża podstawiła pod miskę, zawsze tak robią jak dostanę insulinę i w przeciągu 30 min nie podejdę jeść.
Ale i tak nic nie zjadłam, tylko mnie obudzili a tak mi się dobrze chrapało. Teraz bawię się myszką.
Pysia
MB&Ofelia pisze:Mania! Łapaj kotolota i leć do nas! Mamy latacza na bałkonu!
Książniczka Ofelja
Hannah12 pisze:Mania to się zdecyduj, czy śpisz, czy lecisz
![]()
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Mania to się zdecyduj, czy śpisz, czy lecisz
![]()
Mogem śpisiać podczas lotu
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Mania to się zdecyduj, czy śpisz, czy lecisz
![]()
Mogem śpisiać podczas lotu
Słuszmnie. Weź bileta puśnego w kotolotu.
MB&Ofelia pisze:Mania. Ledwo udało mię się do cię napisać bo cosik na miau migota. Nie wię dlaczemu i duża też nie wie. Ale jezdę. jak się czujesz bo dzisiaj duchota okropeczna?
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Ledwo udało mię się do cię napisać bo cosik na miau migota. Nie wię dlaczemu i duża też nie wie. Ale jezdę. jak się czujesz bo dzisiaj duchota okropeczna?
Książniczka Ofelja
Migota pewnie przez pogodę. Duża rozmawiała z Dużą Haksia i też jej głos uciekał
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Ledwo udało mię się do cię napisać bo cosik na miau migota. Nie wię dlaczemu i duża też nie wie. Ale jezdę. jak się czujesz bo dzisiaj duchota okropeczna?
Książniczka Ofelja
Migota pewnie przez pogodę. Duża rozmawiała z Dużą Haksia i też jej głos uciekał
Zanik na łączach, tak zwana czarna dziura. Haker był specjalistą od znajdowania czarnych dziur i w oprogramowaniu i w zabezpieczeniach balkonu ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 113 gości