Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bruna pisze:Izo, mam używane, ale w b. dobrym stanie mięciutkie legowisko dla kota. Moje koty wolą puste kartoniki wszelkiej maści, więc legowisko wyślę dla Twoich podopiecznych.
Madie pisze:Bruna - cudownie))
Dziewczyny, ja mam zapalenie nerwu trójdzielnego...Złapało mnie nagle i nie puściło. W życiu takiego bólu nie czułam. Dostałam doraźne leki ale nie pomagały i w końcu po 1.5 doby dostałam skierowanie do szpitala.
Myślałam że dostanę kroplówkę i tyle. A oni mnie zatrzymali. Rezonans mózgu, nakłucie lędźwiowe, wszystkie możliwe badania krwi i jakis lek który mnie w miarę postawił na nogi. Wszystkie wyniki czyste oprócz wątroby. Płyn czysty, rezonans dobry. Tylko wątrobowe podwyższone. Więc zrobili mi USG i jakieś guzy na wątrobie wykryli. Dziś mam konsultacje ginekologa, jutro hepatologa ( najlepszy w Warszawie) ale z Neurologii mnie puścili. Dostałam 3 dni zwolnienia (prosiłam o te 3 dni bo dwa tygodnie mogłam dostac). Z objawów nadal zostały mi niedoczulica, drętwienie języka i łzawienie oka. Aleeee, prawie nie boli.
Agneska pisze:Baltimoore, napisz ile brakuje i podaj numer konta proszę, zrobię jutro przelew.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości