DO ZAKMNIECIA -dziękuję

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 30, 2017 14:19 Re: Tulinek, czyli kot, który...trasa Opole-Poznań kto może?

jerzykówka, to ja dziękuję za poradę :1luvu:
Jutro nie dam rady, ale w czwartek spoko.
Mój telefon jakby co : 608868478.
Obrazek

Mico (*)

wilber

Od: Pt lis 05, 2010 22:47

Post » Śro maja 31, 2017 8:09 Re: Tulinek, czyli kot, który...trasa Opole-Poznań kto może?

wilber pisze:jerzykówka, to ja dziękuję za poradę :1luvu:

Dziękuję :1luvu: Właśnie napisałam priv ;)
Zadzwonię dzisiaj i będziemy się namawiać :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro maja 31, 2017 11:13 Re: Tulinek, czyli kot, który...trasa Opole-Poznań kto może?

jerzykowka pisze:
wilber pisze:jerzykówka, to ja dziękuję za poradę :1luvu:

Dziękuję :1luvu: Właśnie napisałam priv ;)
Zadzwonię dzisiaj i będziemy się namawiać :D

Pjenknie dzienkujemy Cioci :1luvu: , a my siem postaramy podzienkować , czyli małe coś dla krofy Tuliś :wink: :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro maja 31, 2017 22:05 Re: Tulinek, czyli kot, który...głosujemy w konkursie ras ra

Tuliś ? Bo myśmy chciały się zapytać , co u Ciebie ? I napisz nam ,jak się czuje Rolfik , bo ciocia Ola , to nic nie mowi ...
Mysmy czekaly i czekaly .. a ciocia milczy.
Calujemy Cie i tulimy,
my - Ciastusia i Biszkopcik.

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Czw cze 01, 2017 10:04 Re: Tulinek, czyli kot, który...głosujemy w konkursie ras ra

gatiko pisze:Tuliś ? Bo myśmy chciały się zapytać , co u Ciebie ? I napisz nam ,jak się czuje Rolfik , bo ciocia Ola , to nic nie mowi ...
Mysmy czekaly i czekaly .. a ciocia milczy.
Calujemy Cie i tulimy,
my - Ciastusia i Biszkopcik.

ano milczy, bo Duży taki numer wycioł, że siem znuf składała na rehabilitacji :roll: ale pamięć nie szwankuje ..niby -bo ostatnio zamiast za zdjęcia na konkurs , wysłala piniondz do koleżanki 8O :mrgreen:

no co siem dziwić, kot nie pszypilnował -i zaś na mnie
:roll: T. :wink:

p.s. Rolfik się kula , tylko coraz słabszy, ale sam jeszcze wykonuje wszystkie funkcje , myje się, od pogody bardzo zalezy samopoczucie, dwa dni temu, gdy na burze szło, leciał mi przez ręce , wystraszyłam sie,że ..ale wczoraj i dziś dużo lepiej :ok: dziękuję za pamięć i wiesz co :wink: :1luvu: :201461

alessandra

Post » Czw cze 01, 2017 10:51 Re: Tulinek, czyli kot, który...głosujemy w konkursie ras ra

Proszę <3
Cały czas o Was myślę.

Oj tak, te zmiany pogody są straszne, potrafią osłabić.
Tuliniu, Ty zawsze na straży , biedne dziecko, zapracowane, zawsze musi wszystko mieć na tej małej, futrzanej główce.
Z okazji dnia dziecka, dla wszystkich kocich dzieci ( wiek nieważny :mrgreen: ) , zdrówka, zdrówka :!: Zdrówka i ... dłuuuugich lat życia :1luvu:

gatiko

Post » Czw cze 01, 2017 11:17 Re: Tulinek, czyli kot, który...

Ciooocia :1luvu: :1luvu: :1luvu: no bo w doma nikto o nas nie pomyślał :? ja żem dziś wyleciał pod nogi Dużej , coby zajarzyła,że jakis kurak siem należy z okazji dnia bobasa tak? a tu NIC 8O i my tak o suchym pyszczku od rana :( T.

alessandra

Post » Czw cze 01, 2017 11:29 Re: Tulinek, czyli kot, który...

Tulisiu, dziecko Ty moje... głowa mi pęka od tych strasznych rzeczuf słuchania. Czy ja mam wysłać tam służby specjalne ?
:strach:

gatiko

Post » Czw cze 01, 2017 12:21 Re: Tulinek, czyli kot, który...

alessandra pisze:Ciooocia :1luvu: :1luvu: :1luvu: no bo w doma nikto o nas nie pomyślał :? ja żem dziś wyleciał pod nogi Dużej , coby zajarzyła,że jakis kurak siem należy z okazji dnia bobasa tak? a tu NIC 8O i my tak o suchym pyszczku od rana :( T.

biedne kociaki , jak tak można nie dać im smacznych prezentów z okazji święta :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 01, 2017 12:32 Re: Tulinek, czyli kot, który...

gatiko pisze:Tulisiu, dziecko Ty moje... głowa mi pęka od tych strasznych rzeczuf słuchania. Czy ja mam wysłać tam służby specjalne ?

siem Ciocia strzymaj , jakeśmy siem zaczeli wydizrać, to Duży poleciał do sklepu, pewnie coś nam przyniesie, żeby go głowa od wrzasku nie bolała :mrgreen:

alessandra

Post » Czw cze 01, 2017 14:44 Re: Tulinek, czyli kot, który...

alessandra pisze:
gatiko pisze:Tulisiu, dziecko Ty moje... głowa mi pęka od tych strasznych rzeczuf słuchania. Czy ja mam wysłać tam służby specjalne ?

siem Ciocia strzymaj , jakeśmy siem zaczeli wydizrać, to Duży poleciał do sklepu, pewnie coś nam przyniesie, żeby go głowa od wrzasku nie bolała :mrgreen:

i przyniósł? :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 01, 2017 14:46 Re: Tulinek, czyli kot, który...

alessandra pisze:

Dobrze, Tulisiu ... bo ja juz za telefon łapałam,aż mi się kurzyło i dymiło :strach:

Daj znać, co tam Duże wyprawiają, czy się poprawiły, czy ...? :201461

gatiko

Post » Czw cze 01, 2017 14:49 Re: Tulinek, czyli kot, który...

Ja to bym się chciała dowiedzieć, co Ci, Ola, zrobił D., żeś sie musiała poskładać??
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]