Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:Znacie Smerfy z lidla?
No właśnie.
Nie robie tam zakupów bo mi nie po drodze, ale ostatnio byłam i cos nakupiłam i dostaliśmy Smerfy.
No i najlepsza zabawka na świecie, bo guma sie odbija i skacze w rożne kierunki.
Zdezorientowane kompletnie. A ile radosci.
No super. Do tego stopnia ze Fuksio od 6 rano zabawowy i skacze po nas z tym Smerfem w pysiolku. Rzuca na pościel, skacze z lozka czai sie i oczekuje az ktoś mu rzuci.
Nie znamy. Ale skoro się kotom podobają to może się zapoznamy. Co / ile trzeba zanabyć żeby je dostać?
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:Znacie Smerfy z lidla?
No właśnie.
Nie robie tam zakupów bo mi nie po drodze, ale ostatnio byłam i cos nakupiłam i dostaliśmy Smerfy.
No i najlepsza zabawka na świecie, bo guma sie odbija i skacze w rożne kierunki.
No super. Do tego stopnia ze Fuksio od 6 rano zabawowy i skacze po nas z tym Smerfem w pysiolku. Rzuca na pościel, skacze z lozka czai sie i oczekuje az ktoś mu rzuci.
Nie znamy. Ale skoro się kotom podobają to może się zapoznamy. Co / ile trzeba zanabyć żeby je dostać?
50 dyszek i smerf jest twój
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:Znacie Smerfy z lidla?
No właśnie.
50 dyszek i smerf jest twój
Jak mi dzis szwagierka zdradziła jak w kilka dni uzbierała cała kolekcje to nie wiedziałam czy zbiorę zeby z podłogi tak sie śmiałam
Idzie kupuje ubrania za 50 zł + jakis owoc
Dostaje Smerfy, cieszy sie idzie do domu
Na drugi dzień idzie do Lidla oddaje ubrania, zwracają jej kasę a Smerfy ma![]()
NC
MaryLux pisze:Ja nawet dla Mani tego nie zrobię
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Ja nawet dla Mani tego nie zrobię
No właśnie...
ja bym sie zapadła
MalgWroclaw pisze:Dyktatura pisze:50 dyszek i smerf jest twój
Chyba pięć dych???
Moli25 pisze:MalgWroclaw pisze:Dyktatura pisze:50 dyszek i smerf jest twój
Chyba pięć dych???
Zdecydowanie
Aia pisze:Dla mnie te figurki są za małe i miękkie, by je dawać kotu. Na jeden chap dla takiego Klakiera i po Smufie
Marta, widzę że masz niekończącą się radość z tego dubbingu zwierząt, bo niedawno podsyłałaś ten sam link![]()
Pieczesz coś w ten weekend, prócz Molisi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości