klaudiafj pisze:Wow!!! Gratulacje
Dziękuję ale sama nie wien czy mam się cieszyć bo i obowiązki i odpowiedzialnosc większa. Ja już chyba lubię spokój a tam go nie będzie. Mam czas do poniedziałku.
Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Wow!!! Gratulacje
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:No iiiiii....................
I niespodziankaja myślałam już o wypowiedzeniu umowy a tu propozycja awansu i podwyżki
. Biegnę na rehabilitację i wieczorkiem napiszę wiecej. Dziękuję Wam za kciuki , pomogły

Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Wow!!! Gratulacje
Dziękuję ale sama nie wien czy mam się cieszyć bo i obowiązki i odpowiedzialnosc większa. Ja już chyba lubię spokój a tam go nie będzie. Mam czas do poniedziałku.
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Wow!!! Gratulacje

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Wow!!! Gratulacje
za każdą decyzję jaką podejmiesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja to już przeżyłam więc wiem co się czuje .Jej się chcą pozbyć, faktycznie narobiła masę błędów za co trzeba zapłacić karę ale mi jej szkoda bo podobno ma klopoty osobiste. Nawet jak ja nie przyjmę tego stanowiska to i tak ją wyrzucą z pracy a ma jeszcze rok do ochrony przedemerytalnej.klaudiafj pisze:Jak tak mowisz to moze faktycznie... Czasem kasa ma skusic do zmiany na gorsze. Jezeli masz dalej i tam jest niefajna atmosfera, to moze faktycznie lepiej zostac na starych smieciach. A to nie przekadza w otrzymaniu podwyzki i tak

lilianaj pisze:Gosiu, trudno się cieszyć z większych pieniędzy, jak człowiek w stresie musi kombinować, jak przetrwać żeby nie zostać podeptanym. O ile informacje o paskudnej atmosferze są prawdziwe... Bo ludzie czasem mówią różne rzeczy i bywa, że chętnie mijają się z prawdą.
Trzymam kciuki.![]()
![]()
![]()

Gosiagosia pisze:lilianaj pisze:Gosiu, trudno się cieszyć z większych pieniędzy, jak człowiek w stresie musi kombinować, jak przetrwać żeby nie zostać podeptanym. O ile informacje o paskudnej atmosferze są prawdziwe... Bo ludzie czasem mówią różne rzeczy i bywa, że chętnie mijają się z prawdą.
Trzymam kciuki.![]()
![]()
![]()
Wiem o tym, każdy tworzy swoją prawdę. Jednak wiem że przy Dyrekcji jest gniazdo żmij które tylko czekają na potknięcia i cieszą się z nieszczęść innych. Może to chęć zaistnienia i wspinania się po plecach na wyższe szczble kariery. Tyle lat bylam Kierowniczka Działu Kadr i wiele widziałam i słyszałam
Ludzie są podli i dla własnej kariery potrafią wiele zła zrobić, oczernić i opluc każdego kto jest im niewygodny
Tu mam święty spokój i blisko domu. Są też tu osoby lubiace koty

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:lilianaj pisze:Gosiu, trudno się cieszyć z większych pieniędzy, jak człowiek w stresie musi kombinować, jak przetrwać żeby nie zostać podeptanym. O ile informacje o paskudnej atmosferze są prawdziwe... Bo ludzie czasem mówią różne rzeczy i bywa, że chętnie mijają się z prawdą.
Trzymam kciuki.![]()
![]()
![]()
Wiem o tym, każdy tworzy swoją prawdę. Jednak wiem że przy Dyrekcji jest gniazdo żmij które tylko czekają na potknięcia i cieszą się z nieszczęść innych. Może to chęć zaistnienia i wspinania się po plecach na wyższe szczble kariery. Tyle lat bylam Kierowniczka Działu Kadr i wiele widziałam i słyszałam
Ludzie są podli i dla własnej kariery potrafią wiele zła zrobić, oczernić i opluc każdego kto jest im niewygodny
Tu mam święty spokój i blisko domu. Są też tu osoby lubiace koty
dobra atmosfera w pracy jest lepsza od pieniędzy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości