Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Małej Czarnej czegoś brakuje w diecie. Tylko nie wiem czego. Co jakiś czas domaga się oleju. Takiego zwykłego, rzepakowego. Daję, bo zaszkodzić to jej nie zaszkodzi, ale zastanawiam się czego kot może potrzebować. Bo raczej nie o sam tłuszcz chodzi.
Wypatrzyłam na allegro cytrynian wapnia do brafa. Nie mam konta, próbowałam się zalogować na konto mojego taty, ale mi się nie udało![]()
Kombinuję.
MB&Ofelia pisze:Spoko, wyczyny szpaka zmusiły mnie do zintensyfikowania działań. Wczoraj doraźnie zabezpieczałam poczynione przez niego szkody w osznurkowaniu. A że zabezpiecznie jest wybitnie doraźne, to wymiana musi być szybka (i to jeszcze przed lipcem).
PS. Zmiana planów urlopowych. Miałam jechać na ptaszki w 2 połowie lipca, ale drugi termin wycieczki został odwołany bo za mało chętnych, więc będę musiała pojechać w 1 połowie. Szefostwo wstępnie zgodziło się na zmianę terminy urlopu. Muszę tylko jeszcze ustalić z cat-sittingiem czy im też pasuje inny termin.
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Małej Czarnej czegoś brakuje w diecie. Tylko nie wiem czego. Co jakiś czas domaga się oleju. Takiego zwykłego, rzepakowego. Daję, bo zaszkodzić to jej nie zaszkodzi, ale zastanawiam się czego kot może potrzebować. Bo raczej nie o sam tłuszcz chodzi.
Wypatrzyłam na allegro cytrynian wapnia do brafa. Nie mam konta, próbowałam się zalogować na konto mojego taty, ale mi się nie udało![]()
Kombinuję.
Moge Ci zamowic na Twój adres, żaden problem
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Małej Czarnej czegoś brakuje w diecie. Tylko nie wiem czego. Co jakiś czas domaga się oleju. Takiego zwykłego, rzepakowego. Daję, bo zaszkodzić to jej nie zaszkodzi, ale zastanawiam się czego kot może potrzebować. Bo raczej nie o sam tłuszcz chodzi.
Kombinuję.
Moge Ci zamowic na Twój adres, żaden problem
Ja też mogę zamówić cytrynian dla Panienek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue, Talka i 17 gości