Super ze Daisy juz po, niech ma sie jak najlepiej
A Rudzia niech nie szykuje sie do weta, nie ma potrzeby NASZCZESCIE

Moderator: Estraven

klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Dzisiaj w trakcie robienia zdjęć w ogródku odkryłam , że mamy lokatoraPod jabłonią , między kwiatkami zauważyłam jakąś kupkę liści i zeschniętej trawy. W pierwszej chwili podejrzewałam męża, że zamiast usunąć skoszoną trawę to zagrabił ją w jedno miejsce. Tylko dlaczego
Zaczęłam to zbierać gołymi rękami i jakie było moje zdziwienie, jak poczułam coś mocno kłującego co w dodatku oddychało
Okazało się ,że to jeż zrobił sobie spanko
Zrobiłam mu fotkę i przykryłam go ponownie, niech odpoczywa
![]()
oto on
prawie nie różni się od trawy, ale jak się dobrze przyjrzeć to widać kolce, jaśniejsze na końcach
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale zazdroszczę odkrycia
Jeże są takie cudowne
Ale kochany śpi sobie pod kołderką
![]()
![]()
![]()
Ooo też bym chciała kawałek ogródka
Daisy jaka biedna z dziurą w brzuszku, ale szybko zarośnie i się o tym zapomni raz na zawsze![]()
Dżeki korzysta z uroków majówki![]()
Rudziu na wycieczkę Ci się zachciało?
ps. aż zawołałam męża, żeby mu pokazać i opowiedzieć co znalazłaś-śmiał się i też był zachwycony

Kotina pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Jak tam młoda dzisiaj?? Ma kubraczek ??
byliśmy rano na kontroli, dostała jeszcze zastrzyk przeciwbólowy, ranka w porządku, choc bałam się trochę, bo wczoraj trochę ją wylizywała
przy cięciu bocznym nie zakłada się kaftanika, chyba , ze kot bardzo by się interesował szyciem, ale ranka jest malutka, ma założone dwa szwy
tak to wygląda
Faktycznie super małe cięcie - brawo dla weterynarza
No, faktycznie z Dżekusiem jeszcze trzeba będzie pochodzić do weta, oby mu leki pomogły szybciutko![]()

Moli25 pisze:My próbowaliśmy dopatrzeć jeża ale naprawdę jest tak ukryty ze go cieżko zauważyć
Super ze Daisy juz po, niech ma sie jak najlepiej
A Rudzia niech nie szykuje sie do weta, nie ma potrzeby NASZCZESCIE

Gosiagosia pisze:Jutro jadę na działkę i zobaczę moje straty w ogródku.
Wyglaszcz zwierzaczki![]()

Moli25 pisze:A ja dzis natargalam bzu do wazonu.
Moja mama ma Piekny na działce.
Biały, fioletowy i różowy (biało-fioletowy?) cos pięknego.
Pięknie kwitną bzy w tym roku u nas.
Kasztany z reszta tez sa juz pełne![]()
Truskawka ma takie kwiaty ze mama zadowolona chodzi
A czereśnia juz ma malutkie owoce
Ta borówka o której rozmawiałyśmy przez telefon ma kwiatki

barbarados pisze:Kwiatuszki![]()
U nas raczej nie robią bocznie . Od razu mówią , ze nie mają wprawy . Szkoda . Ale przynajmniej stawiają sprawę jasno .
Trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
się przydadzą 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości