Marskość wątroby czyli pokaż kotku co masz w środku .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 11, 2017 8:55 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Tytek miał robione chyba wszystko oprócz tomografia. Niestety żaden antybiotyk który miał zniszczyć tego syfa nie pomógł. A był na antybiotyku nawet 2 m.bo tak miało pomoc :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw maja 11, 2017 11:18 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

dorcia44 pisze:Tytek miał robione chyba wszystko oprócz tomografia. Niestety żaden antybiotyk który miał zniszczyć tego syfa nie pomógł. A był na antybiotyku nawet 2 m.bo tak miało pomoc :cry:

A na tym samym, czy miał zmieniany w trakcie kuracji? Bo jak mój TŻ był w szpitalu po operacji, to mu co trzy tygodnie zmieniali antybiotyk na inny, bo jak mówili lekarze podawanie tego samego antybiotyku dłużej niż trzy tygodnie nie ma sensu, gdyż przestaje działać.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw maja 11, 2017 18:28 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Nie ma takich antybiotyków których Tytek nie brał ,chyba że ja nie wszystkie znam ,co oczywiście jest możliwe .
Miał zmieniane .
Jedziemy do wetki ,dziś dr. Jagielska ,niech pogłówkuje ,chociaż Ona jest za tomografią :?
W dodatku mętnieje mu to jedno zdrowe oczko :(
Obrazek

dorcia44

Post » Czw maja 11, 2017 20:30 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

oj :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw maja 11, 2017 22:08 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Antybiotyk ,kolejny ..tym razem Sumamed ,gil żółty po pachy :( z oczkiem pójdę do Garncarza lub do Buczek.
Izi szaleje jak zdrowy ,a je jak chory ,czyli niewiele ,suche z ręki :roll: po ziarenku,
Plaskata sapie noskiem nie do wytrzymania ,ale wsuwa mięcho aż miło ,pięknie się bawi i kocha..
Jeszcze nie wie że w niedziele zmieni klimat ,bilety już leżą.
Reszta w miarę ok.
Ja nie mam siły ,więc jutro przeprosiłam i wzięłam wolne ,taka jakaś mętna jestem ,bez sił ,a może ja się tylko pieszczę ze sobą :roll:
Dobrej nocy Kochani.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw maja 11, 2017 22:16 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Dobrej nocy Dorciu, odpocznij jutro :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw maja 11, 2017 22:16 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

:1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw maja 11, 2017 22:26 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Odpoczywaj Dorotko, żebyś miała siłę na niedzielę.

Plaskatą zapisałam na echo serca na początek czerwca. Przed narkozą sprawdzimy.

A nie da się Tytusiowi antybiogramu zrobić?
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Pt maja 12, 2017 7:56 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Pewnie byl robiony n razy.

Ja nawet miałam do siebie żal teraz, że Szeryfowi trepanacji nie zrobiłam. Wet w którymś momencie powiedział, że tylko dziura w głowie ale się balam

Ale Tytek da radę, wierzę w to.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt maja 12, 2017 12:46 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Słupek pisze:Odpoczywaj Dorotko, żebyś miała siłę na niedzielę.

Plaskatą zapisałam na echo serca na początek czerwca. Przed narkozą sprawdzimy.

A nie da się Tytusiowi antybiogramu zrobić?

Był robiony wielokrotnie .
Siły zbieram i aż się boję czy nie eksploduje z nadmiaru :mrgreen:
W zeszłym roku byłam cały dzień ,w tym będę dwie godziny ,ale cóż i tak nieźle bo jak jechałam do Wrocławia po zdechlaka Iziego byłam tam (we Wrocławiu na stacji ) 2 minuty :lol:
Widać mam tak niewielkie potrzeby ,szybko się nasycam :smokin:

Udało się Rudą odsikać i złapać troszkę moczu na posiew.
Mam nadzieję że to wystarczy ,a swoją droga nie widziałam takich pojemniczków posiewowych ,bo na ogół pobierają prosto z pęcherza...
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 12, 2017 13:52 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Dorotko - ja kupowałam w aptece.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt maja 12, 2017 14:38 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

No tak ,tyle jest rzeczy o których człowiek nie ma bladego pojęcia :oops:
Miałam plaskatą Tusię uprać ,tak bez wirowania ,ale wiecie ,boję się .Stres wywołuje choroby ,a ona zaraz będzie miała dużo stresu ,myślę tu o podróży o nowym otoczeniu .I z rana jeść nie dostanie ,a ona kocha jeść ,zwłaszcza surowe mięsko to niewiarygodne ile ona wciąga 8O tylko trzeba drobno kroić i kulki robić,ale Recavery też zjada i suche z musu pogryza .
Suche to tak z raz w porywach dwa razy dziennie ,podstawione pod nos ,i jeszcze muszę pogmerać w tej miseczce . :wink:

Izi wciąż je bardzo marnie,czy to zęby ? narośl ? czy coś się dzieje złego w środku?
Jeszcze 10 dni i będzie chwila prawdy.

Jadłam pierogi ,wiadomo że nie sama ,bo obstąpiła mnie szarańcza ,każdy po kolei dostaje ,kulturalnie ,na widelcu :wink: tylko Pyza dostaje z ręki bo nie ma dolnej szczęki i trzeba do paszczy włożyć.
Podaje ,a w sekundę potem słyszę jak Pyza płacze w głos,Kleszcz chciał jej ukraść z gęby i złapała ją za język i ciągnęła do siebie ,chwila grozy ,a potem :ryk:
Pyzowy język wisi ,dużo go wisi ,paszcza nie trzyma i Kleszcz w ferworze walki o kawałek pieroga chyba nie wiedziała za co łapie :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 12, 2017 23:07 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

To łapserdak pazerny 8O
Trzymam za zdrowie i udaną wyprawę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob maja 13, 2017 0:14 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Biedna Pyzunia...

Mięcho na Tusię będzie czekało. :)
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Sob maja 13, 2017 14:49 Re: Tytek już po trepanacji bądźcie myślami z nami Izi szuk

Co tu tak cicho?
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]